Στη σκηνή του «six d.o.g.s.» θα ανέβει η Katerine Duska προκειμένου να μας παρασύρει με τη μαγευτική σκηνική παρουσία της.

Η Katerine Duska αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής.

H χροιά της μας ταξιδεύει στις «μαύρες» φωνές περασμένων δεκαετιών. Μέσα από τους στίχους και τη μουσική της αποκαλύπτει το μουσικό της υπόβαθρο με αφοπλιστικό τρόπο, ακολουθώντας Indie-Pop, Neo-Soul και Soulful Pop μονοπάτια για να μας παρασύρει ταυτόχρονα με τη μαγευτική σκηνική της παρουσία.

Στα live της παρουσιάζει ιστορίες που μιλούν για τον έρωτα, το δισταγμό και τις άμυνες απέναντι σε αυτόν, τον εσωτερικό διχασμό που προκαλούν στην εποχή μας τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα.

Το Church Session της Katerine Duska
που «δραπέτευσε» από τα επίγεια

Τα νέα ξεκινήματα και η νοσταλγία που προκαλούν οι σχέσεις από απόσταση, αλλά και την επιθυμία για ζωή και αξιοποίηση του κάθε λεπτού που περνάει, περιγράφοντας εικόνες ενός ιδανικού, ίσως ουτοπικού μικρόκοσμου.

Ιστορίες και εικόνες που ξετυλίγονται ερμηνεύοντας τα αγαπημένα singles που την έκαναν να ξεχωρίσει, τα «Slow», «One In A Million» και «Won’t Leave», κομμάτια από το ολοκληρωμένο album της «Embodiment» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI καθώς και αγαπημένες διασκευές.

Ένα live στο «six d.o.g.s.» την Παρασκευή 24 Μαρτίου με πολυσυλλεκτικό ήχο που αντλεί τα συστατικά του από διαφορετικούς μουσικούς χώρους.

Pop, indie-electropop, soul και r&b μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα που φανερώνει τις διαφορετικές επιρροές της Katerine Duska, με κοινό παρονομαστή το «soulful» στοιχείο της φωνής της, που έρχεται για να τα συνυφάνει όλα μεταξύ τους.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
– Γιώργος Μπουλντής: μπάσο
– Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα
– Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα

Δείτε επίσης:
Η Katerine Duska στα acoustic που λατρέψαμε

Katerine Duska - Autumn Again (acoustic session) - Κατερίνα Ντούσκα - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας