Η Katerine Duska έχει κερδίσει το πρώτο στοίχημα για τη Eurovision.

Η Katerine Duska μίλησε στο περιοδικό «People» για την επικείμενη συμμετοχή της στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το Μάιο στο Τελ Αβίβ.

«Χαίρομαι που το τραγούδι μου έχει απήχηση. Δέχομαι υπέροχα σχόλια από Έλληνες και ξένους, που είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Συγκινούμαι από την αποδοχή του κόσμου», σχολιάζει η Ελληνοκαναδή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός.

«Το “Better love” μπορεί να σταθεί σε μια διεθνή αγορά, έχει μια ποιότητα και κάτι να πει. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι συνταγές της επιτυχίας και δεν επέλεξα ασφαλή μονοπάτια. Από εκεί και πέρα, όλα κρίνονται πάνω στη σκηνή», συνεχίζει.

«Η επιτυχία είναι σχετική. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω περήφανο τον εαυτό μου και να νιώθω καλά με αυτό που έχω παρουσιάσει. Αν βγω στη σκηνή και νιώσω πως στάθηκα όπως έπρεπε να σταθώ, δεν με ενδιαφέρει καμία νίκη. Προσπαθώ να μην ορίζω την επιτυχία με νούμερα και κατατάξεις», δηλώνει η Katerine Duska.

«Αντιλαμβάνομαι πως είναι διαγωνισμός, αλλά εγώ βλέπω τη Eurovision περισσότερο σαν ένα μουσικό φεστιβάλ. Για εμένα μετράνε τα μηνύματα που λαμβάνω και λένε: “Μας έχεις κάνει ήδη περήφανους, μην ανησυχείς για τη θέση”», λέει στο «People».

«Το πρώτο στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου είναι το τραγούδι να αγγίξει τον κόσμο και αισθάνομαι πως το έχω ήδη κερδίσει. Το επόμενο στοίχημα είναι η σκηνική μας παρουσία, που θα είναι κοντά με αυτό που έχετε δει στο video clip», αποκαλύπτει η Katerine Duska.

«Κάτι επίσης συγκινητικό είναι πως ύστερα από την προβολή του video clip επικοινώνησαν μαζί μου μέσω μηνυμάτων η Γιάννα Τερζή, η Ελένη Φουρέιρα, η Καλομοίρα και η Τάμτα. Όλα τα κορίτσια ήταν απίστευτα ενθαρρυντικά, κάτι που εκτίμησα αφάνταστα.»

«Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, αλλά για μένα ο δρόμος της μουσικής είναι πολύ μακρύς και σε αυτόν τον δρόμο αποσκοπώ. Βέβαια, αυτή την περίοδο στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Eurovision. Είναι η οικογένειά μου και είμαι μόνο εκεί!», υπογραμμίζει η Katerine Duska.

 

Αφήστε το σχόλιό σας