Το καλαίσθητο και άρτιο αποτέλεσμα του «Better Love» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού κοινού.

Η Katerine Duska έχει προκαλέσει αίσθηση με το «Better Love», το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η αποκάλυψη της εγχώριας αγγλόφωνης σκηνής έχει συλλέξει εγκωμιαστικά σχόλια για το τραγούδι που έγραψε μαζί με τον Leon Of Athens και τον David Sneddon, ενώ εξίσου επαινετικά είναι τα σχόλια για το μαγικό video clip που έχει δώσει μορφή στο «Better Love» και το οποίο έχει σκηνοθετήσει η Έφη Γούση.

Η ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2019 έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το καλαίσθητο και άρτιο αποτέλεσμα έχει παρουσιάσει τόσο σε επίπεδο ήχου όσο και εικόνας, που διατηρείται εντός του πλαισίου της διοργάνωσης, αλλά της δίνει συγχρόνως ένα διαφορετικό αέρα.

Οι πρώτες προβλέψεις τοποθέτησαν την Katerine Duska και το «Better Love» στην κορυφαία δεκάδα του Μεγάλου Τελικού της Eurovision, ενισχύοντας την αισιοδοξία της ελληνικής αποστολής ενόψει του πρώτου Ημιτελικού, στις 14 Μαΐου.

Καλοί είναι οιωνοί που προκύπτουν και από τις επιδόσεις του «Better Love» στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής. Tα νούμερα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του τραγουδιού από τη Minos EMI / Universal:

Το επίσημο video προβλήθηκε συνολικά πάνω από 1.700.000 φορές και συγκέντρωσε περισσότερα από 50.000 likes και 11.000 σχόλια, ενώ ήταν επί επτά συνεχόμενες μέρες στο Νο. 1 των τάσεων στο ελληνικό YouTube.

Το «Better Love» μέτρησε επίσης πάνω από 135.000 streams στο Spotify μέσα σε μία εβδομάδα και έχει συμπεριληφθεί σε πάνω από 8.000 playlists στην πλατφόρμα.

Επιπλέον κυριάρχησε στην πρώτη θέση του ελληνικού iTunes, βρίσκεται στο Top 25 του ελληνικού Airplay Chart από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και στο Top 5 του Digital Singles Chart της IFPI.

Τέλος, χρήστες το YouTube από ολόκληρο τον κόσμο έχουν δημιουργήσει πάνω από 70 βίντεο με τις αντιδράσεις τους για το «Better Love».

 

Αφήστε το σχόλιό σας