Η Κατερίνα Στικούδη καινοτομεί παρουσιάζοντας το πρώτο video clip 360° που γυρίστηκε στην Ελλάδα!

«Ποια Στικούδη;», αναρωτιέται με χιουμοριστική διάθεση το τελευταίο χρονικό διάστημα η τηλεοπτική διαφήμιση γνωστής εμπορικής επωνυμίας. Η Κατερίνα Στικούδη που ξέρει πώς να εκπλήσσει και να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής δίνει την απάντηση σε κάθε ευκαιρία.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που η εκρηκτική τραγουδίστρια επιχειρεί να απασχολήσει με αγγλόφωνο κομμάτι, ποτέ έως τώρα σε επίσημο single. Η νέα δοκιμασία ακούει στον τίτλο «Voices» και διεκπεραιώνεται οπτικά με τη χρήση της πιο μοντέρνας τεχνολογίας και φιλοσοφίας.

Το «Voices» συνοδεύεται από το πρώτο μουσικό video clip 360° που έχει γυριστεί στην Ελλάδα! Παρακολουθώντας την Κατερίνα Στικούδη να τραγουδά μπορείτε να περιηγηθείτε περιστροφικά προς όλες τις κατευθύνσεις, σε κάθε γωνία του χώρου, ανακαλύπτοντας τι συμβαίνει μπροστά από την πρωταγωνίστρια σε 4Κ ανάλυση.

Όσο και αν είναι δύσκολο, «απομακρυνθείτε» άφοβα από την Κατερίνα Στικούδη και εξερευνήστε τις γωνίες λήψης!

Η μουσική και οι στίχοι ανήκουν στο Βαγγέλη «DJ Rico» Σερίφη. Το απαιτητικό και πρωτότυπο σκηνοθετικό έργο ανέλαβε η ομάδα Numberless. Το νέο single της Κατερίνας Στικούδη «μιλάει» και Ελληνικά έχοντας τον τίτλο «Η Φωνή Σου».

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

  • Ακούστε την ελληνόφωνη έκδοση του «Voices», με τίτλο «Η Φωνή Σου»:

Αφήστε το σχόλιό σας