Η «Daily Mail» εντυπωσιάστηκε από το γαμήλιο «In My Feelings Challenge» της Κατερίνας Στικούδη, το οποίο γίνεται viral και εκτός των συνόρων.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν έκλεψε απλώς τις εντυπώσεις με το δικό της «In My Feelings Challenge», φορώντας το ολόλευκο νυφικό της, αλλά κατέληξε να γίνει θέμα στη διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής «Daily Mail».

«Η Κατερίνα Στικούδη, τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, παντρεύτηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και βιντεοσκόπησε τη δική της συμμετοχή στη χορευτική μανία (σ.σ. το «In My Feelings Challenge») στο δρόμο για το γάμο της στο Μορφάτι (Θεσπρωτίας)», γράφει το δημοσίευμα στην «Daily Mail».

«Η 33χρονη χορεύει το “In My Feelings” του Drake δίπλα σε ένα κινούμενο αυτοκίνητο, φορώντας το κομψό λευκό νυφικό της κατά τη διάρκεια του βίντεο 30 δευτερολέπτων», συνεχίζει το άρθρο που αναφέρεται στον πρωτότυπο τρόπο που η Κατερίνα Στικούδη γιόρτασε το γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, επίσης γνωστός ως DJ Rico.

«Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 400.000 φορές τις τρεις μέρες από τότε που η Στικούδη το δημοσίευσε στο Instagram, όπου έχει σχεδόν 250.000 ακολούθους», τονίζεται.

Κατερίνα Στικούδη - Katerina Stikoudi - In My Feelings Challenge - Daily Mail - Hit Channel

Στη συνέχεια, η «Daily Mail» υπενθυμίζει την προέλευση του «In My Feelings Challenge».

Το «In My Feelings Challenge», πηγή έμπνευσης του οποίου είναι το τραγούδι «In My Feelings» του Drake, θέλει όσους το τολμούν ενώ είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται να ανοίγουν την πόρτα να βγαίνουν έξω και να χορεύουν το τραγούδι, ενώ το αυτοκίνητο εξακολουθεί να κινείται.

Το χορό βιντεοσκοπεί ο συνεπιβάτης του χορευτή ή το κινητό του του ίδιου, το οποίο πρέπει να είναι προγραμματισμένο να καταγράφει στο φακό την πρόκληση, ώστε αργότερα να αναρτηθεί το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Το «In My Feelings Challenge» ξεκίνησε όταν ο κωμικός του διαδικτύου, Shiggy, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο χορεύει τη νέα επιτυχία του Drake. Το βίντεο έγινε viral και χιλιάδες κόσμου θέλουν να δοκιμάσουν την πρόκληση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας