Αντί για μία συνηθισμένη γαμήλια φωτογραφία, η Κατερίνα Στικούδη προτίμησε ένα… γαμήλιο «In My Feelings Challenge».

Η Κατερίνα Στικούδη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη, γνωστός σε όλους μας και ως DJ Rico, και το γιόρτασε συμμετέχοντας στην καινούργια μανία του διαδικτύου που ονομάζεται «In My Feelings Challenge» (Kiki Challenge).

Το «In My Feelings Challenge», πηγή έμπνευσης του οποίου είναι το τραγούδι «In My Feelings» του Drake, θέλει όσους το τολμούν ενώ είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται να ανοίγουν την πόρτα να βγαίνουν έξω και να χορεύουν το τραγούδι, ενώ το αυτοκίνητο εξακολουθεί να κινείται.

Το χορό βιντεοσκοπεί ο συνεπιβάτης του χορευτή ή το κινητό του του ίδιου, το οποίο πρέπει να είναι προγραμματισμένο να καταγράφει στο φακό την πρόκληση, ώστε αργότερα να αναρτηθεί το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Το «In My Feelings Challenge» ξεκίνησε όταν ο κωμικός του διαδικτύου, Shiggy, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο χορεύει τη νέα επιτυχία του Drake. Το βίντεο έγινε viral και χιλιάδες κόσμου θέλουν να δοκιμάσουν την πρόκληση.

Η νεόνυμφη Κατερίνα Στικούδη έκλεψε τις εντυπώσεις στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, αφού αντί για μία συνηθισμένη γαμήλια φωτογραφία, επέλεξε να επιδοθεί σε ένα… γαμήλιο «In My Feelings Challenge», φορώντας το λευκό νυφικό της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας