Για ακόμα μία φορά, η Κατερίνα Στικούδη καταφέρνει να κεντρίσει έξυπνα την προσοχή.

Η Κατερίνα Στικούδη σε ένα ακόμη video clip που θα συζητηθεί.

Το «BOTOX» είναι το επόμενο μουσικό βίντεο της Κατερίνας Στικούδη μετά την επική απάντηση που έδωσε στην ατελείωτη κριτική που έχει δεχθεί, μέσω του πολυσυζητημένου «Ενδάθε Κείται» που έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 προβολές στο YouTube και έφτασε στο Νο1 των τάσεων στην πλατφόρμα, αλλά και μετά το «Μη Βιαστείς Να Μεγαλώσεις».

Το «BOTOX» αποτελεί μέρος από το νέο άλμπουμ της Κατερίνας Στικούδη που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, έχοντας το γενικό τίτλο «Soundtrack».

Το άλμπουμ αυτό περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια συνολικά, τα οποία έχουν έντονα προσωπικά και αυτοβιογραφικά στοιχεία, ενώ όλα αναμένεται να παρουσιαστούν οπτικοποιημένα, το καθένα με το δικό του video clip.

Η μουσική και οι στίχοι του «ΒOTOX» ανήκουν στον DJ Rico. Το video clip που θα κεντρίσει την προσοχή έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος, ενώ υπεύθυνοι για τη μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη είναι οι ειδικοί Αφοί Αλαχούζοι.

Στην περιγραφή του video clip επισημαίνεται προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι η παραμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη σε συγκεκριμένα πλάνα είναι αποτέλεσμα ειδικών make up προσθετικών και όχι ενέσιμης παρέμβασης.

Το «BOTOX» και το άλμπουμ «Soundtrack» κυκλοφορούν από τη Heaven Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας