Με νέο τραγούδι επανέρχεται ανανεωμένη η Κατερίνα Λιόλιου.

Η εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πιο εντυπωσιακές ανερχόμενες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο δυναμικό single και δε λέμε… «Μεγάλα Λόγια».

Περίπου ένα χρόνο μετά το uptempo τραγούδι «Από Δω Και ‘Πέρα», το οποίο απέκτησε εικόνα με τη σκηνοθεσία του καταξιωμένου Κωνσταντίνου Ρήγου, η Κατερίνα Λιόλιου δηλώνει πανέτοιμη για το νέο δισκογραφικό βήμα της.

Ενδιάμεσα, η νεαρή τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει μια σειρά δεκάδων επιτυχημένων live εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Κατερινα Λιόλιου - Μεγάλα Λόγια (cover) - Hit Channel

Το άκρως δυναμικό και ατακαδόρικο «Μεγάλα Λόγια» έρχεται σε λίγες ημέρες από τη Minos EMI / Universal και είναι έτοιμο να κατακτήσει τα ραδιοφωνικά charts και να γίνει η ατάκα του φετινού χειμώνα.

Μεγάλα λόγια χόρτασα
Μεγάλα λόγια έχω ακούσει πολλά
Με πήρες και σου το ‘κλεισα
Σε πράξεις μόνο θα απαντήσει η καρδιά
Μεγάλα λόγια χόρτασα

Τους στίχους υπογράφει ο έμπειρος Θάνος Παπανικολάου, τη μουσική ο ταλαντούχος Θέμης Παναγιωτίδης και τη σκηνοθεσία του video clip ο Γιάννης Παπαδάκος.

Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίζεται με επιτυχία από τις αρχές Αυγούστου στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, στο «ORAMA» στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους μετά μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα και στο «YTON the music show».

Τα «Μεγάλα Λόγια» κυκλοφορούν τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας