Αντίστροφα μετρά η Κατερίνα Λιόλιου για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της.

Η εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου, η οποία εμφανίζεται αυτήν την περίοδο με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο «Orama» στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο, δυναμικό single «Μεγάλα Λόγια».

Το video clip για τα «Μεγάλα Λόγια» γυρίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στον πολυχώρο «Nisi» στην Παραλία Ραχών, με σκηνοθέτη τον Γιάννη Παπαδάκο.

Στο νέο μουσικό βίντεο, με άρωμα country, η πρωταγωνίστρια Κατερίνα Λιόλιου γνωρίζει και ερωτεύεται έναν όμορφο νεαρό με τον οποίο απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Στην πορεία, η τραγουδίστρια αντιλαμβάνεται πως ο σύντροφός της έχει παράλληλη σχέση, ώσπου παίρνει την απόφαση να δώσει τέλος στα «Μεγάλα Λόγια» του, χωρίζοντάς τον.

Μεγάλα λόγια χόρτασα
Μεγάλα λόγια έχω ακούσει πολλά
Με πήρες και σου το ‘κλεισα
Σε πράξεις μόνο θα απαντήσει η καρδιά
Μεγάλα λόγια χόρτασα

Το άκρως δυναμικό και ατακαδόρικο «Μεγάλα Λόγια» έρχεται σε λίγες ημέρες και είναι έτοιμο να γίνει η ατάκα του φετινού χειμώνα.

Τους στίχους υπογράφει ο έμπειρος Θάνος Παπανικολάου, τη μουσική ο ταλαντούχος Θέμης Παναγιωτίδης οι δύο δημιουργοί που έβαλαν τη σφραγίδα τους και στο προηγούμενο τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου, το «Από Δω Και ‘Πέρα».

Το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού από τη Minos EMI / Universal.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας