Τη δική της εκρηκτική νότα προσθέτει η Κατερίνα Λιόλιου δίπλα στο Σάκη Ρουβά και στο Στέλιο Ρόκκο.

Η Κατερίνα Λιόλιου μάγεψε στην πρεμιέρα της στο «FIX Night Club» της Θεσσαλονίκης, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου.

19 χρονιά μετά από την πρώτη αξέχαστη και άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους, ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος επέστρεψαν στην ίδια σκηνή με την υπόσχεση να συναρπάσουν.

Το σχήμα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και η Κατερίνα Λιόλιου κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις, χάρη στις μοναδικές ερμηνείες της αλλά και στην εκρηκτική εμφάνισή της επί σκηνής.

Μάλιστα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα επιτυχία της «Μεγάλα Λόγια», ενώ τραγούδησε και παλαιότερα τραγούδια της, όπως το «Αυτή Τη Φορά», αλλά και διασκευές σε γνωστές επιτυχίες όπως τα «Κλίμα Τροπικό» και «Να Γράψεις Λάθος».

Το άκρως δυναμικό και ατακαδόρικο τραγούδι «Μεγάλα Λόγια» της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου από τη Minos EMI / Universal.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία του, το «Μεγάλα Λόγια» κατέκτησε την πρώτη θέση του ελληνικού iTunes.

Τους στίχους του single έχει υπογράψει ο έμπειρος Θάνος Παπανικολάου, τη μουσική έχει δώσει ταλαντούχος Θέμης Παναγιωτίδης.

Ο Γιάννης Παπαδάκος έχει επιμεληθεί τη σκηνοθεσία του video clip, το οποίο έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο προβολών στο YouTube.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας