Τι ακολουθεί «Από ‘Δω Και Πέρα» για την Κατερίνα Λιόλιου;

«Από ‘Δω Και Πέρα» η Κατερίνα Λιόλιου αλλάζει διάθεση και παίρνει νέο αέρα με ολοκαίνουρια κυκλοφορία.

Ξεχώρισε μέσω της συμμετοχής της στον πρώτο κύκλο του «The Voice», ενθουσιάζοντας το κοινό και τους coaches με την εκρηκτική και ορμητική παρουσία της από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε επάνω στη σκηνή.

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι ιδιαίτερα παραγωγική δισκογραφικά, αφού διαθέτει ήδη στο βιογραφικό της τέσσερα singles, με δύο από αυτά να έχουν κυκλοφορήσει και σε αγγλόφωνες εκδοχές.

Σε όσα τραγούδια την έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα, η νεαρή τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με αξιόλογους συντελεστές, όπως ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο STAN και η Icon Music, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Τάκης Δαμάσχης, ο Dimension-X και ο Teo Tzimas με την Epic Music που υπέγραψαν το τελευταίο της single με τίτλο «Αυτή Τη Φορά».

Aπό ‘δω και πέρα…

Τι ακολουθεί «Από ‘Δω Και Πέρα» για την Κατερίνα Λιόλιου;

Έχοντας ολοκληρώσει τις ζωντανές εμφανίσεις στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Δάντη στη Θεσσαλονίκη, «Από ‘Δω Και Πέρα» νιώθει έτοιμη όσο ποτέ για την επόμενη μουσική πρόταση.

Γεμάτη ενέργεια, η Κατερίνα Λιόλιου συναντά το δυναμικό ρυθμό του νέου τραγουδιού της που ονομάζεται «Από ‘Δω Και Πέρα». Το μοτίβο των συνεργασιών συνεχίζεται, καθώς οι στίχοι είναι έμπνευση του Θάνου Παπανικολάου. Η μουσική ανήκει στο Θέμη Παναγιωτίδη.

Έρχεται από τη Minos EMI / Universal.

Από ‘δω και πέρα και τον ίδιο αέρα
Δεν μπορώ εύκολα μαζί σου ν’ αναπνέω
Από ‘δω και πέρα, μέρα με τη μέρα
Προσπαθώ να δεχτώ πως έχασα και φταίω

 

Δείτε επίσης:
Η Κατερίνα Λιόλιου «Αυτή Τη Φορά» γκρεμίζει τα τείχη

Κατερίνα Λιόλιου - Αυτή τη φορά (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας