Η Κατερίνα Λιόλιου «Αυτή Τη Φορά» γκρεμίζει τα τείχη!

«Αυτή Τη Φορά» η Κατερίνα Λιόλιου επανέρχεται με το τέταρτο προσωπικό single της καριέρας της.

Ένα χρόνο έπειτα από τη συνάντηση με τον Stan και την ομάδα της Icon Music στο «Έλα», όπου έκανε το πρώτο βήμα ανανέωσης, η νεαρή τραγουδίστρια επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουρια κυκλοφορία.

Η Κατερίνα Λιόλιου συστήθηκε μέσω της συμμετοχής της στο πρώτο «The Voice», ενθουσιάζοντας τους πάντες από τα blinds auditions. Τελικά, παρέμεινε έως τον ημιτελικό του show και σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους ήταν από τα πρώτα άτομα που πραγματοποίησαν το επίσημο δισκογραφικό τους ντεμπούτο.

Στο ενεργητικό της έχει καταγράψει τα hits «Τόσα Καλοκαίρια» / «Everyting About U» με τη «στάμπα» των Dimension-Χ και Μιχάλη Τσαουσόπουλου και «Ήταν Λίγο» / «If We Only Stay The Night», με τη σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Ενόσω παραμένει καθ’ όλο το μήκος της σεζόν δίπλα στο Στέλιο Ρόκκο στις εμφανίσεις του στην «Αυτοκίνηση» και τώρα στο «Cabaret @ Romeo», η Κατερίνα Λιόλιου «Αυτή Τη Φορά» ανανεώνει τη δισκογραφική παρουσία της με νέα επιτυχία.

Ωριμότερη και με την ίδια φλόγα και θέληση να τη διακατέχει, η Κατερίνα Λιόλιου «γκρεμίζει τα τείχη» στο καινούριο τραγούδι της με τίτλο «Αυτή Τη Φορά». Τη μουσική φροντίζει ο Teo Tzimas, παραγωγός των Kings και τους στίχους ο Δημήτρης Μπέρης.

Έρχεται από τη Minos EMI.

«Αυτή τη φορά τα τείχη γκρεμίζω και γέφυρες χτίζω αν το θέλεις για μας, αυτή τη φορά δε θέλω άλλο ψέμα, πριν γίνουμε ένα, μάθε πια να αγαπάς…»

 

Αφήστε το σχόλιό σας