Όχι μόνο μια όμορφη λαϊκή φωνή αλλά μια τραγουδίστρια-αποκάλυψη που εντυπωσιάζει στο video clip του τραγουδιού «Ασπιρίνη»

Η Κατερίνα Κυριαζή είναι η νέα και όμορφη λαϊκή φωνή που περιμέναμε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια στη δισκογραφία, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την ιδιαίτερη χροιά και την αφοπλιστική εκφραστικότητα της. Το αστέρι της ξεκινά να ανατέλλει με την κυκλοφορία σήμερα του video clip για την «ΑΣΠΙΡΙΝΗ», το τραγούδι που της εμπιστεύτηκαν δύο σημαντικοί δημιουργοί επιτυχιών: ο Βασίλης Γαβριηλίδης (μουσική) και ο Θάνος Παπανικολάου (στίχοι).

Σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και εικαστική επιμέλεια του γνωστού για την άψογη αισθητική του Δημήτρη Σκουλού και του Μιχάλη Παπανικολάου, αυτό το video clip φανερά διαφέρει από τα περισσότερα του είδους! Σπουδαίο ρόλο στην εικόνα παίζουν και τα ρούχα της Κατερίνας Κυριαζή, δημιουργίες των οίκων Alexander McQueen, Marni και της Ελληνίδας Mary Katrantzou, που διαπρέπει στο εξωτερικό. Το styling επιμελήθηκε ο Σπύρος Σαββίνος.

Το τραγούδι «ΑΣΠΙΡΙΝΗ» προκάλεσε αμέσως αίσθηση ήδη από τα teaser που κυκλοφόρησαν πριν λίγες βδομάδες στα social media και έγινε αμέσως viral στον κύκλο όσων αγαπούν την καλή ελληνική μουσική, χωρίς καν να γνωρίζουν ποια είναι η τραγουδίστρια που το τραγουδάει. Πίσω από το τραγούδι αποκαλύπτεται τώρα δυναμικά με το video clip η όμορφη και νέα λαϊκή τραγουδίστρια Κατερίνα Κυριαζή.

Το single «ΑΣΠΙΡΙΝΗ» της Κατερίνας Κυριαζή κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Αφήστε το σχόλιό σας