Η Kate Hudson θεωρεί ότι η κριτική στην ταινία «Music» της Sia είναι ένας «σημαντικός διάλογος»

«Το ζήτημα του αυτισμού πρέπει να προσεγγιστεί με πολύ περισσότερη συζήτηση και κατανόηση», θεωρεί η Kate Hudson.

Η Kate Hudson φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» όπου μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί η νέα ταινία «Music» της Sia, στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

Η δραματική που φέρει την υπογραφή της Sia στο σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για τις επιλογές των ηθοποιών και την απεικόνιση του αυτισμού.

Η Kate Hudson, η οποία έχει προταθεί για τη Χρυσή Σφαίρα του Α’ Γυναικείου Ρόλο για το ρόλο της ως Kazu «Zu» Gamble στο «Music», είπε ότι οι αντιδράσεις έδωσαν την αφορμή για ένα «σημαντικό διάλογο» και τόνισε ότι το μήνυμα της ταινίας τελικά κατάφερε να εκφραστεί.

«Νομίζω ότι όταν ο κόσμος θα δει την ταινία, θα δει το ποσό της αγάπης και της ευαισθησίας με την οποία έχει δημιουργηθεί», είπε ο Hudson στον Kimmel.

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της Sia να δώσει στη Maddie Ziegler το ρόλο της κοπέλας με αυτισμό που δεν έχει δυνατότητα λεκτικής επικοινωνίας αντί σε μια ηθοποιό στο φάσμα του αυτισμού.

Η Kate Hudson είπε στον Jimmy Kimmel ότι ο διάλογος που προέκυψε ήταν ευπρόσδεκτος, ωστόσο σημείωσε ότι ένιωσε «απαίσια» που μερικοί άνθρωποι ένιωσαν πως δεν τους αντιπροσωπεύει η απεικόνιση του χαρακτήρα της Ziegler.

«Το φάσμα (του αυτισμού) είναι τόσο ευρύ και πρέπει να προσεγγιστεί με πολύ περισσότερη συζήτηση και κατανόηση για το πώς μπορούμε να είμαστε πιο αντιπροσωπευτικοί και ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να το κάνουμε αυτό», δήλωσε η ηθοποιός.

«Θέλουμε να πούμε τις καλύτερες ιστορίες που μπορούμε. Δεν υπάρχει κανένας που θέλει να αναστατώσει κάποιον. Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται αναστατωμένοι για οτιδήποτε, είναι καθήκον μας να ακούσουμε και να ενθαρρύνουμε το διάλογο με άλλα άτομα που θέλουν να πουν αυτές τις ιστορίες», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Must Read

Δες και αυτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here