Καταγγελία για τη συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,982ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
849ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Για αθέτηση των υποχρεώσεων κατηγορείται η εταιρεία που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της συναυλίας του Bryan Adams στην Αθήνα.

Η Viva γνωστοποίησε ότι έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της εταιρείας που ανέλαβε τη διοργάνωση της συναυλίας του Bryan Adams στο Κλειστό Γήπεδο του ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ART BG Ελλάδος δήλωσε μια εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή της συναυλίας ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη.

Όπως καταγγέλλει η Viva, η διοργανώτρια εταιρεία χρησιμοποίησε τις εισπράξεις προς ίδιον όφελος, αφήνοντας απλήρωτο τον Bryan Adams και τους συνεργάτες του, ενώ δεν παρείχε ενημέρωση στους καταναλωτές σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων που είχε εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων.

Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και να μην υπάρξει κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα των θεατών και όσων είχαν ήδη εργαστεί γι’ αυτήν, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία διεξήχθη κανονικά το βράδυ της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της Viva

«Η μεγάλη συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα, στις 18 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε κανονικά με την αποκλειστική συνδρομή της Viva.

Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρεία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη.

Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία.

Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά.

Ταυτόχρονα, η Viva έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.

Η εν λόγω συναυλία έρχεται να προστεθεί στα 35.000 events που η Viva έχει υποστηρίξει στα τελευταία 10 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο των πολιτιστικών θεαμάτων, με πάνω από 46 εκατομμύρια εκδοθέντα εισιτήρια, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να προστατεύσει τους εκατομμύρια καταναλωτές που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται.»

Αφήστε το σχόλιό σας