Ο Βασίλης Καρράς έπλεξε το εγκώμιο στις ΜΕΛΙSSES.

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Βασίλης Καρράς για τις MEΛΙSSES και τον Χρήστο Μάστορα.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μοιράστηκε τη σκηνή με το αγαπημένο συγκρότημα στο πλαίσιο των συναυλιών της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Παρεμπιπτόντως, Στη μεγαλύτερη ΔΕΘ των τελευταίων είκοσι χρόνων, τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες.

«Λίγα συγκροτήματα κρατιούνται στη διάρκεια του χρόνου, γιατί υπάρχει πάντα το “εγώ” και το “εσύ”», είπε ο Βασίλης Καρράς.

«Τα παιδιά άντεξαν στο χρόνο και τους εύχομαι να αντέξουν κι άλλο, μέχρι το τέλος της καριέρας τους, να είναι ενωμένοι, γιατί δύσκολα στην Ελλάδα κρατιέται ενωμένο συγκρότημα, ρε παιδιά», συνέχισε ο λαϊκός βάρδος, με τον Χρήστο Μάστορα να τον ευχαριστεί για τα καλά του λόγια.

Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά και στη συνέχεια οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν μαζί το «Ασ’ Την Να Λέει», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Βασίλης Καρράς με τους Πυξ Λαξ το 1993, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τη μοναδική τους μουσική σύμπραξη.

Πριν λίγο καιρό, οι ΜΕΛΙSSES διασκεύασαν ένα άλλο αγαπημένο τραγούδι των Πυξ Λαξ.

Οι MΕΛΙSSES έβαλαν τη μουσική σφραγίδα τους στο «Γιατί», ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ που έγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας και κυκλοφόρησε πριν από 25 χρόνια, το 1993.

Ο Χρήστος Μάστορας, ο frontman του αγαπημένου συγκροτήματος,  έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους Πυξ Λαξ.

Όπως έχει αποκαλύψει, όταν ήταν μαθητής στο Γυμνάσιο άκουγε τα τραγούδια τους και ηχογραφώντας σαν καραόκε πάνω από τη φωνή του Μπάμπη Στόκα και του Φίλιππου Πλιάτσικα, κατάλαβε την κλίση του στην μουσική.

 

Αφήστε το σχόλιό σας