Βασίλης Καρράς, Νίκος Οικονομόπουλος και Μέλισσες ενώνουν τις φωνές τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου τραγουδώντας για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Οικονομόπουλος δύο μήνες περίπου πριν ξεκινήσουν τη συνεργασία τους στο «Fever» μας δίνουν μία γεύση του τι θα επακολουθήσει με μία μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στο Βόλο. Στην πόλη της Μαγνησίας στο πλευρό των δύο λαϊκών τραγουδιστών θα βρίσκονται οι Μέλισσες.

Η μουσική εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, και ώρα 9 το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού Βόλου και του Άρη που θα έχει προηγηθεί στο γήπεδο.

Μέρος των εσόδων θα δοθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και της Μητρόπολης Δημητριάδος, για να στηρίξουμε το φιλανθρωπικό τους έργο.

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για όσους παρευρεθούν το βράδυ της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθώς το κοινό μετά το ποδοσφαιρικό θέαμα θα έχει την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Αφήστε το σχόλιό σας