Ακόμη μία συνεργασία έκπληξη είναι γεγονός! Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Οικονομόπουλος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ακόμη ένα σχήμα «φωτιά»!

Ο Βασίλης Καρράς και ο Νίκος Οικονομόπουλος τον προσεχή χειμώνα θα απογειώσουν τη νυχτερινή Αθήνα με ένα άκρως λαϊκό πρόγραμμα, εκπροσωπώντας αντίστοιχα την παλιά και τη σύγχρονη γενιά του λαϊκού τραγουδιού. Η συμφωνία είναι οριστική με τους δύο τραγουδιστές να έχουν κάνει μάλιστα και τις πρώτες σχετικές δηλώσεις και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαριστεί ο χώρος στον οποίο θα εμφανίζονται.

Ο Βασίλης Καρράς προέρχεται από μία σεζόν που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έχοντας στο πλευρό του την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη και ετοιμάζεται πλέον για την επόμενη συνεργασία του που θα ταράξει τα νερά! Ο Νίκος Οικονομόπουλος επίσης, έπειτα από τις εμφανίσεις μαζί με το Σταμάτη Γονίδη, θα πραγματοποιήσει άλλη μία μεγάλη γι’ αυτόν σύμπραξη.

Όσο για το ποιο θα είναι το νυχτερινό κέντρο που θα τους φιλοξενήσει; Οι πληροφορίες λένε για την ώρα ότι θα είναι το «Fever», όμως το τοπίο θα ξεδιαλύνει οριστικά σύντομα!

Αφήστε το σχόλιό σας