Για τον Παντελή Παντελίδη και τη φιλική σχέση που διατηρούσαν μίλησε ο Βασίλης Καρράς, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεοπτική εκπομπή «Late Night», το βράδυ της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι είχε «ψωνιστεί» λόγω της μεγάλης αγάπης του κόσμου, αποκάλυψε τι λέει στον εαυτό του κάθε φορά που κοιτάζεται στον καθρέφτη, μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του, πώς ερωτεύτηκαν και πώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάλαβε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του.

Επίσης, μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του Ειρήνη και ποιος ήταν πάντα ο μεγάλος του φόβος γι’ αυτήν. Παραδέχτηκε πόσο εύκολο είναι να μπλέξει ένας άνθρωπος που δουλεύει νύχτα με ουσίες και ποτά και μίλησε ανοιχτά για το διαχωρισμό έντεχνων και λαϊκών τραγουδιστών, καθώς και για το πώς τον αντιμετωπίζουν οι λεγόμενοι ποιοτικοί καλλιτέχνες.

Επιπλέον, ο Βασίλης Καρράς αποκάλυψε για πρώτη φορά το παράπονό του, σχετικά με την επιθυμία του να κάνει μία συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής. Ακόμη  εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τι θα κάνει όταν αποσυρθεί αλλά και ποιον θεωρεί άξιο συνεχιστή του.

Όμως η στιγμή που συγκινήθηκε βαθιά ήταν όταν αναφέρθηκε στον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη, στη σχέση τους και την καθημερινή τους επαφή.

«Κάναμε παρέα κάθε ημέρα. Ήταν όπως ήμουν μικρός εγώ, αυτό ακριβώς. Τίποτα δεν του έλειπε», σχολίασε ο Βασίλης Καρράς όταν ρωτήθηκε για τα στοιχεία που τους ένωσαν.

«Τίποτα δεν μπορούμε να πούμε, να είναι καλά εκεί που είναι το αγόρι μου. Σε ποιον δε λείπει», πρόσθεσε μιλώντας με δυσκολία σε όλη τη διάρκεια αναφοράς στον Παντελή Παντελίδη.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βασίλη Καρρά:

Διαβάστε ακόμα:
Ακούστε το νέο δίσκο «Αλήτη Με Λένε» του Βασίλη Καρρά

Βασίλης Καρράς - Αλήτη Με Λένε - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας