Βασίλης Καρράς και Γιώργος Μαζωνάκης θα μοιραστούν φέτος τη σκηνή του «Έναστρον» συνοδευόμενοι από τον STAN και τη Μαλού.

Το σχήμα που φιλοξένησε το «Έναστρον» την προηγούμενη σεζόν με τους Βασίλη Καρρά, Στέλιο Ρόκκο, Τάκη Ζαχαράτο και Αμαρυλλίς κέρδισε το στοίχημα. Φυσιογνωμία του φετινού χειμώνα παραμένουν οι απρόσμενες συναντήσεις.

Ο αυθεντικός Βασίλης Καρράς κατέχει τα μυστικά της διασκέδασης, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τα πρώτα λεπτά παρουσίας του στην πίστα. Έπειτα από μία πολυετή πορεία στο τραγούδι εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Το νέο τραγούδι «Και Μαζί Και Χώρια» θα πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις του.
Ο ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης είναι το έτερον ήμισυ στη μαρκίζα του «Έναστρον» για φέτος. Εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο γούστο του κρατώντας μας συντροφιά με τεράστιες επιτυχίες, όπως συνέβη τους τελευταίους μήνες με το «Τέρμα» και το «Τίμημα».

Τα δύο κορυφαία ονόματα αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο. Απόλυτα κερδισμένοι θα είναι οι παριστάμενοι, οι οποίοι θα βιώσουν ανεπανάληπτες νύχτες.

Ο καλλιτέχνης – pop idol STAN είναι η συμμετοχή έκπληξη στο σχήμα. Οι φανατικοί θαυμαστές του περιμένουν αγωνιωδώς να τον απολαύσουν ζωντανά στα αγαπημένα «Όταν Αγαπάς», «Με Στεναχωρεί» και «Δε Σου Ανήκω».
Η πολλά υποσχόμενη Μαλού συμπληρώνει το κουαρτέτο. Η τραγουδίστρια με το «Μια Φορά Στο Τόσο» και το «Τους Είπες Πως» έχει καθιερώσει στις μουσικές προτιμήσεις μας ολοένα ανερχόμενα hit.  Το πρόγραμμα ανοίγει ο Άκης Παναγιωτίδης, γνωστός από τη συμμετοχή του στο «The Voice 2».

Ο Βασίλης Καρράς και ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τον STAN και τη Μαλού θα εμφανίζονται στο «Έναστρον» κάθε Παρασκευή και Σάββατο με αφετηρία την πρεμιέρα τους στις 20 Νοεμβρίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας