Την ίδια σκηνή θα μοιραστούν το χειμώνα σε δύο πόλεις ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Την ερχόμενη σεζόν, ο λαϊκός άρχοντας Βασίλης Καρράς θα έχει στην παρέα του την Καίτη Γαρμπή και τον Χρήστο Μενιδιάτη, με τις εμφανίσεις τους να ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη και να καταλήγουν έπειτα στην Αθήνα.

Μία σπάνια μουσική συνάντηση, τρεις σημαντικοί καλλιτέχνες σε ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό ραντεβού. Επειδή η νυχτερινή διασκέδαση γράφει τη δική της ιστορία.

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Καρράς με το προσωπικό ύφος και το χαρακτήρα του, η γοητευτική Καίτη Γαρμπή με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της και το διαχρονικό ρεπερτόριό της και ο εξαιρετικός, αισθαντικός Χρήστος Μενιδιάτης με το χάρισμα της πίστας, σμίγουν σε μία απρόσμενη μουσική συνύπαρξη μεγάλων επιτυχιών.

Οι δύο πρώτοι, ο Βασίλη Καρράς και η Καίτη Γαρμπή, ενώνουν τις φωνές τους 21 χρόνια ύστερα από την τελευταία φορά που τραγούδησαν μαζί, το 1996, ενώ η πρώτη φορά που μοιράστηκαν την ίδια σκηνή ήταν το 1993.

Η συνεργασία των τριών τους θα αρχίσει το Νοέμβριο από τη Θεσσαλονίκη και η συνέχεια θα δοθεί στην Αθήνα. Από τη νέα χρόνια, το 2018, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης θα εμφανίζονται στο «Ιερά Οδός».

 

Αφήστε το σχόλιό σας