Ο Βασίλης Καρράς σε περίπου ένα μήνα από τώρα θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του διά χειρός Φοίβου!

Οι πρώτες γραμμές του άρθρου είναι γνωστές. Βασίλης Καρράς και Φοίβος συναντήθηκαν δισκογραφικά για τελευταία φορά το 1999 στο δίσκο «Επιστρέφω». Οι δύο άντρες στις συνεργασίες τους μέχρι εκείνη τη στιγμή χάρισαν στο κοινό μία μεγάλη σειρά επιτυχιών με τραγούδια όπως τα «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Τηλεφώνησέ μου», «Τι αισθάνεσαι για μένα», «Φαινόμενο», «Το δηλητήριο», «Δεν σου επιτρέπεται» να αποτελούν έως σήμερα αγαπημένες επιτυχίες.

14 χρόνια μετά το επιτυχημένο δίδυμο ένωσε ξανά τις δυνάμεις του και έκανε τα νέα του «χτυπήματα» με δύο ολοκαίνουρια singles, τα «Αγαπώ τα λάθος άτομα» και «Τι να μας πεις». Τα τελευταία ήταν κομμάτια προπομποί καθώς – επίσημα πλέον – σε λίγο καιρό ο Βασίλης Καρράς κυκλοφορεί το νέο δίσκο του.

Από τις 19 Μαΐου είχαμε ενημερώσει σχετικά με το καινούριο άλμπουμ του τραγουδιστή και αναφέραμε ότι θα ονομάζεται «Κύριος μα και αλήτης». Μία είδηση που επιβεβαιώθηκε πλήρως, αφού αυτός θα είναι όντως ο τίτλος του cd.

Ο δίσκος βέβαια δεν κυκλοφόρησε εκείνη την περίοδο, αλλά θα είναι διαθέσιμος στα δισκοπωλεία από τις 8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική του δουλειά, το «Έτσι λαϊκά» (2011), ο Βασίλης Καρράς επιστρέφει με νέα τραγούδια που υπογράφει ο Φοίβος, σε νέα εταιρεία, τη Spicy, πάντα όμως στο ύφος που τον αγαπήσαμε στο 30+ χρόνια παρουσίας του στα δρώμενα.

Αφήστε το σχόλιό σας