Μία γιορτή με πολλή μουσική ετοιμάζει η Βίκυ Καρατζόγλου με τη Μυρτώ Βασιλείου και την Ελευθερία Πάτση.

Η Βίκυ Καρατζόγλου συναντά για μία βραδιά τη Μυρτώ Βασιλείου και την Ελευθερία Πάτση. Μαζί «μαγειρεύουν», στήνουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους.

Μία βραδιά γεμάτη από τραγούδια, που μας έκαναν να τις αγαπήσουμε αλλά και τραγούδια που έκαναν τις ίδιες να αγαπήσουν, θα στολίσουν αυτήν την ξεχωριστή νύχτα.

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 22:30 στο «Σταυρός του Νότου Plus».

Βίκυ Καρατζόγλου - Vicky Karatzoglou - Hit Channel

Η Βίκυ Καρατζόγλου γεννήθηκε στη Δράμα, το χαμογελαστό κορίτσι με την κρυστάλλινη ζεστή φωνή κατέβηκε με τόλμη και όνειρα στην Αθήνα.

Η πρώτη επαγγελματική συνεργασία της είναι δίπλα στη Γλυκερία και τον Χρήστο Νικολόπουλο, στην ιστορική «Μέδουσα». Λίγο αργότερα έρχεται, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ηρωες» της Ελένης Γκασούκα, μαζί με τους Θανάση Αλευρά, Αντώνη Λουδάρο, Πανο Μουζουράκη, Γιώργο Μυλωνά κ.ά.

Το 2012, συμμετέχει στο δίσκο «Ονειρογραφία» του Νίκου Πλατύραχου τραγουδώντας το τραγούδι με τίτλο «Των Ονείρων Τα Παιδιά».

Ξεκινώντας με την «Περηφάνια» το πρώτο της τραγούδι της που ακούστηκε στα ραδιόφωνα, ακολουθεί το «Όνειρο», το ραδιοφωνικό hit από την πρώτη ολοκληρωμένη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Τα Όνειρά Μου Αληθινά». Σε αυτό το διάστημα συνέχισε με σημαντικές συνεργασίες όπως με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Δημήτρη Μπάση, Λάκη Παπαδόπουλο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μπάμπη Στόκα, Κώστα Λειβαδά, Γιάννη Κότσιρα κ.ά.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει το νέο της single σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Ελευθερία Πάτση - Eleftheria Patsi - Hit Channel

Ελευθερία Πάτση. Η ευθαλής μακεδόνισσα με τη στιβαρή κοντράλτο φωνή μετακόμισε –χαλαρά- από τη Θεσσαλονίκη για την περίσταση, για δύο νύχτες που είχαν τίτλο και αφορμή το «Δεν Έχω Λόγια» (στίχοι Μυρτώ Κοντοβά, μουσική Βαγγέλης Τούντας).

Είναι το πρώτο από μια σειρά καινούργιων τραγουδιών που θα απασχολήσουν κυρίως τις βασανισμένες και προδομένες ψυχές της πόλης – είτε λόγω έρωτα, είτε λόγω ψήφου, ίδιος είναι ο πόνος.

Κώστας Τσίρκας & Μυρτώ Βασιλείου - Η Χώρα Μου (video clip) - Hit Channel

Η Μυρτώ Βασιλείου, νέα και υποσχόμενη, ξεκίνησε μέσα από εμφανίσεις σε μικρές μουσικές σκηνές. Η αμεσότητα της ερμηνείας της και η ζεστή και καθαρή φωνή της αιφνιδίασαν ευχάριστα σε με το πρώτο της δισκογραφικό βήμα «Μαζί Το Χειμώνα».

Μέσα από τα ραδιόφωνα αγαπήθηκε το «Ο χρόνος είναι με το μέρος μας» και πλέον καταφέρνει να γεμίζει μεγαλύτερους χώρους από όπου έχουν περάσει καταξιωμένοι πια καλλιτέχνες.

Στη γιορτή τους συμμετέχουν οι Ηλίας Βαμβακούσης, Παναγιώτης Λάμπουρας και Κώστας Τσίρκας. Την επιμέλεια προγράμματος έχει ο Πάνος Σουρούνης.

Αφήστε το σχόλιό σας