Μία ερμηνεύτρια (η Βίκυ Καρατζόγλου) και ένας ηθοποιός (ο Μίνως Θεοχάρης) μοιράζονται τη σκηνή και τα αγαπημένα τραγούδια τους.

Η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Μίνως Θεοχάρης δίνουν το πρώτο τους ραντεβού στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου Plus» και είστε όλοι καλεσμένοι!

O «Σταυρός του Νότου», έχοντας κλείσει τα είκοσι χρόνια του και συνεχίζοντας για την τρίτη δεκαετία μίας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις τρεις σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Η Βίκυ Καρατζόγλου λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου single της και ο Μίνως Θεοχάρης λίγο πριν το επόμενο θεατρικό του βήμα, θα βρεθούνε παρέα για να πουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, να γελάσουν και να διασκεδάσουν όσους έχουν όρεξη να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο παρελθόν αλλά και να χαμογελάσουν πονηρά στο μέλλον!

Ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και με έντονο το λαϊκό στοιχείο, στο οποίο εναλλάσσονται με χιούμορ τραγούδια που έχουμε ανάγκη να ξαναθυμηθούμε με άλλα ολοκαίνουρια.

Τρεις παραστάσεις διασκεδαστικές και χορταστικές!

Τα Σάββατα 11, 18 και 25 Νοεμβρίου στο «Σταυρό του Νότου Plus» θα ξεκινάμε γύρω στις 23:00 «…Κι όπου μας βγάλει».

Πληροφορίες - Συντελεστές

Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 13€ (με μπύρα-κρασί)
Έναρξη: 22.30
Σταυρός του Νότου Plus – Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Συμμετέχουν οι μουσικοί :
Νίκος Καλαντζάκος, πιάνο
Σταμάτης Σταματάκης, μπάσο
Δημήτρης Τσόλης, τύμπανα
Βαγγελης Μαχαίρας, μπουζούκι
Βαγγέλης Τούντας, βιολί

Επιμέλεια προγράμματος: Μίνως Θεοχάρης, Αντώνης Θυσιάδης

Διαβάστε ακόμα:
Η Βίκυ Καρατζόγλου προτείνει το «Άσε Με Να Φύγω»

Βίκυ Καρατζόγλου - Vicky Karatzoglou - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας