«Κάποιος Αντέχει Ν’ Αγαπά»: Ο Ανδρόνικος τραγουδά Μιτζέλο – Δημοπούλου

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Έναν «έντεχνο μπάλο» παρουσιάζει και ερμηνεύει ο Ανδρόνικος.

Με νέα δισκογραφική κυκλοφορία συνεχίζει ο Ανδρόνικος αλλά και νέα επαγγελματική στέγη, την Panik Oxygen, που τον υποδέχεται με το «Κάποιος Αντέχει Ν’ Αγαπά».

Πρόκειται για έναν «έντεχνο μπάλο» με μπλουζ στοιχεία που υπογράφεται από τον Αντώνη Μιτζέλο και τη Λίνα Δημοπούλου.

Ο Ανδρόνικος από το φθινόπωρο του 2009 βρίσκεται στην Αθήνα και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Στη σκηνή, πρωτοεμφανίστηκε μαζί με τους Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο και Κώστα Χατζή με τους οποίους συνεργάστηκε και δισκογραφικά στο πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Προσεχώς» σε παραγωγή Σταύρου Σιδερά και ενορχήστρωση Γιώργου Παγιάτη (2011).

Πριν από ένα χρόνο παρουσίασε το άλμπουμ «Ανδρόνικος ΕΝΑ» με δημιουργίες καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών, όπως των Στέφανου Κορκολή, Αντώνη Μιτζέλου, Ευσταθίας, Λίνας Δημοπούλου και Ρεβέκκας Ρούσση κλπ.

Σήμερα, ξεκινά μία νέα συνεργασία με την Panik Oxygen και μας παρουσιάζει το τραγούδι «Κάποιος Αντέχει Ν’ Αγαπά» ενώ παράλληλα συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και στη γενέτειρά του, την Κύπρο.

Γεννήθηκε στη Λάρνακα. Από μικρός έδειξε ιδιαίτερη κλίση στη μουσική και το θέατρο. Ως μαθητής είχε κύριο ρόλο σε διάφορες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου και από την ηλικία των 15 χρόνων παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού.

Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Westminster University στο Λονδίνο ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα μουσικού και κλασικού θεάτρου στο Central School of Speech and Drama του Λονδίνου. Στην ίδια σχολή σπούδασε αργότερα υποκριτική (κλασικό θέατρο).

 

Αφήστε το σχόλιό σας