Ο Kanye West αποκλιμακώνει την ένταση με τον Drake και παίρνει την απόφαση να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από τον άλλοτε συνεργάτη του.

Μετά την πρόσφατη απολογία του για τα σχόλιά του σχετικά με τη δουλεία των Αφροαμερικανών, ο Kanye West επιχειρεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του και με τον Drake.

Αφορμή για να ξεσπάσει η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στα μεγαθήρια της hip-hop μουσικής, αλλά και τον Pusha-T, ήταν μία σειρά από «diss tracks» γεμάτα αιχμηρά βέλη, που ξεπέρασαν τα όρια των επαγγελματικών αναφορών και στάθηκαν ακόμα και σε ευαίσθητα προσωπικά θέματα.

«Στέλνω θετική ενέργεια και αγάπη στον Drake, στην οικογένεια και την ομάδα του», έγραψε ο Kanye West στο πρώτο μήνυμα από μία σειρά tweets, προσθέτοντας για τις συναυλίες του Καναδού ράπερ: «Δεν έχω δει το show προσωπικά, αλλά οι εικόνες φαίνονται απίστευτες στο διαδίκτυο.»

«Καταλαβαίνω πού άρχισε η σύγχυση», τόνισε για την πολύκροτη διαμάχη που προκλήθηκε.

«Ας ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη που “πάτησα” πάνω στη δική σου ημερομηνία κυκλοφορίας… Χτίζαμε ένα δεσμό και εργαζόμασταν μαζί στη μουσική», λέει για τη σχέση του με τον Drake στο παρελθόν.

https://twitter.com/kanyewest/status/1037248508116398080

«Μιλήσαμε για να κάνουμε το “Lift Yourself” μαζί, θα έπρεπε να σου είχα δώσει την ευκαιρία να το κάνουμε μαζί πριν το κυκλοφορήσω», αποκαλύπτει ο Αμερικανός ράπερ. «Δεν υπάρχουν τραγούδια με την ανάμιξή μου τα οποία να έχουν αρνητική ενέργεια προς εσένα», διευκρινίζει προς τον Drake.

https://twitter.com/kanyewest/status/1037257239705186305

Το Μάιο, ο Pusha-T κυκλοφόρησε το τραγούδι «Infared», το οποίο υπονοούσε σε ένα στίχο του ότι υπάρχουν κρυφοί – αφανείς δημιουργοί στα τραγούδια του Drake. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο τελευταίος για τον πρώτο μέσω του «Duppy Freestyle».

Τα πυρά που εξαπολύθηκαν εκατέρωθεν ήταν καταιγιστικά, ενώ υπήρξαν ισχυρισμοί ότι ο Drake έχει αποκτήσει κρυφά ένα παιδί.

«Ποτέ δεν άκουσα το κομμάτι που ακολούθησε, αλλά άκουσα αποσπάσματα και από τα δύο τραγούδια μετά την κυκλοφορία τους», έγραψε ο Kanye West.

https://twitter.com/kanyewest/status/1037258203426222080

«Δεν είχα καμία συζήτηση με τον Pusha για το παιδί σου», τόνισε. «Δε μου αρέσει η ιδέα να ασχολούμαι με τα παιδιά των ανθρώπων, από τότε μίλησα με τον Wiz πριν από λίγα χρόνια.»

https://twitter.com/kanyewest/status/1037258769065893889

«Ως άντρας, καταλαβαίνω τα θέματα του Pusha. Αν κάποιος αναφέρει την αρραβωνιαστικιά σου, οι άνδρες γίνονται απόλυτα ειλικρινείς και δεν ενδιαφέρονται για τίποτα. Έκανα το ίδιο κι εγώ μερικές φορές», πρόσθεσε ο Kanye West.

«Σ’ αγαπώ και αγαπώ τον Pusha και όλοι έχουμε θαυμασμό για το έργο του άλλου».

Ο Kanye West ολοκλήρωσε τα μηνύματα που έστειλε με την υπόσχεση ότι θα παρακολουθήσει μία από τις συναυλίες του Drake: «Θα έρθω στο show σου μέσα στις επόμενες επτά ημέρες, για να δώσου αγάπη και να εμπνευστώ από την τέχνη που έχεις δημιουργήσει.»

https://twitter.com/kanyewest/status/1037260528266108929

 

Αφήστε το σχόλιό σας