Ο Kanye West θα απομακρυνθεί για ένα χρόνο από τη μουσική: «Παλεύει με τα δικά του προβλήματα»

Ο Kanye West «παλεύει με τα δικά του προβλήματα».

Ο Vory ισχυρίζεται ότι ο Kanye West θα κάνει ένα διάλλειμα ενός έτους από τη μουσική.

Εξηγώντας γιατί ο 44χρονος αστέρας της hip-hop δεν παρευρέθηκε στο πάρτι του για την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Lost Souls», ο 24χρονος ράπερ δήλωσε στο Complex ότι ο Kanye West θα απομακρυνθεί για ένα διάστημα από τη μουσική, καθώς «παλεύει με τα δικά του προβλήματα».

«Μόλις σήμερα μιλούσα μαζί του. Μιλούσαμε μέσω της καλύτερης φίλης μου, που είναι επίσης η βοηθός του, επειδή δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν», ανέφερε ο Vory.

«Θα απομακρυνθεί για ένα χρόνο και έλεγε: “Νομίζεις ότι ο Vory θα θυμώσει μαζί μου αν δεν πάω στο πάρτι για την κυκλοφορίας του άλμπουμ του;”. Κι εγώ του είπα: “Μπα, είσαι ειλικρινής, αδερφέ”», περιέγραψε.

«Παλεύει με τα δικά του… Αυτός είναι ο άνθρωπός μου, έμαθα πολλά από εκείνον», πρόσθεσε ο Vory για τον Ye.

Το νέο άλμπουμ του Vory με τίτλο «Lost Souls» κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή και περιλαμβάνει μία συνεργασία με τον Kanye West σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Daylight».

Ο Vory συμμετείχε σε τρία τραγούδια στο άλμπουμ «Donda» του Kanye West. Η συνεργασία που περιλαμβάνεται στο «Lost Souls» είναι ένα από τα τραγούδια τους που δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά στο «Donda».

«Αρχικά συμμετείχα σε πέντε τραγούδια στο “Donda”. Και (ο Kanye) έλεγε: Αδερφέ, παραλίγο να κάνουμε ένα EP σε αυτό το πράγμα. Έτσι υποθέτω ότι η ομάδα του αποφάσισε ότι τρεις φορές ήταν αρκετές», αποκάλυψε.

«Ο άνθρωπος που με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι οι διεστραμμένες σκέψεις μου δεν ήταν τόσο διεστραμμένες ήταν ο Ye, γιατί σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο», είπε ο Vory.

Εν τω μεταξύ, ο Kanye West φέρεται να χώρισε με την Chaney Jones, το 24χρονο μοντέλο και σωσία της πρώην συζύγου του Kim Kardashian, μετά την επιστροφή του από ένα μεγάλο ταξίδι στην Ιαπωνία.

Η Chaney Jones έχει διαγράψει από τον λογαριασμό της στο Instagram κάθε ίχνος του Kanye West, με τον οποίο είχε σχέση από τον Φεβρουάριο και έχει αφήσει μόνο δύο φωτογραφίες της για τους followers της.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά