Οι θαυμαστές του Kanye West που ψάχνουν το άλλο τους μισό έχουν το μέρος να το βρουν, «αποκλεισμένο» για το κοινό της Taylor Swift.

Ένα νέο site γνωριμιών για τους φανατικούς θαυμαστές του Αμερικανού ράπερ, δισκογραφικού παραγωγού, σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία Kanye West φαίνεται πως ξεκινά.

Σκοπός του είναι να βοηθήσει νέους της άτυπης κοινότητας των Yeezy Stans να βρουν την αληθινή αγάπη.

Οι δημιουργοί της υπηρεσίας την περιγράφουν ως «χώρο γνωριμιών για τους θαυμαστές της ιδιοφυΐας του Κanye West» και προειδοποιούν: «Μέλη του fan club της Taylor Swift απαγορεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα», θυμίζοντας την περιβόητη κόντρα τους με αφορμή το τραγούδι «Famous».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για «έγκαιρη πρόσβαση» στην πλατφόρμα.

Η ιστοσελίδα «Yeezy Dating», όπως θα ονομαστεί από το υποκοριστικό του Kanye West, Yeezy, πρόκειται να λειτουργήσει εντός Μαρτίου.

To Yeezy προέρχεται από τα δύο τελευταία γράμματα του επιθέτου του δημοφιλούς ράπερ, Kanye, το ye και την προσθήκη «eezy». Είναι διαδεδομένη η τάση στους καλλιτέχνες hip-hop το «eezy» να προστίθεται σε ένα γράμμα στο επώνυμό τους.

Kanye West

Υπάρχουν και άλλες ειδήσεις για τον σύζυγο της Kim Kardashian, γνωστής από το τηλεοπτικό reality show «Keeping Up with the Kardashians».

Ο μεγιστάνας μηχανικός εφευρέτης και επενδυτής Elon Musk είπε πρόσφατα ότι ο Kanye τον εμπνέει.

Μιλώντας στο South by Southwest Festival (SXSW) στο Τέξας, ο ιδρυτής των SpaceX και Tesla δέχθηκε την ερώτηση: «Όλοι σε αυτόν χώρο εμπνέονται από εσένα. Εσένα ποιος σε εμπνέει;». Ο Elon Musk απάντησε: «Λοιπόν, ο Kanye West, προφανώς.»

Αφήστε το σχόλιό σας