Χρηστικές συμβουλές για την τόνωση της ψυχολογίας παρείχε ο Kanye West, ενώ εκμυστηρεύθηκε ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Ο Kanye West προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την ψυχική υγεία του.

Αφού παρακολούθησε το νέο ντοκιμαντέρ «McQueen», που επικεντρώνεται στο σχεδιαστή μόδας Alexander McQueen ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 40 ετών, ο Αμερικανός ράπερ παραδέχθηκε σε μία σειρά μηνυμάτων που δημοσίευσε στο Twitter ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας.

«Είδα το ντοκιμαντέρ για τον Alexander McQueen και ταυτίστηκα με τη διαδρομή του», ανέφερε ο Kanye West.

«Γνωρίζω πώς είναι να θέλεις να πάρεις ξανά τη ζωή σου στα χέρια σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την αφαίρεση της ζωής σου», έγραψε.

https://twitter.com/kanyewest/status/1022952578886250496

«Για να το κάνω ξεκάθαρο και όχι περίεργο, είχα τις σκέψεις αυτού του είδους (σ.σ. αυτοκτονικές) και πρόκειται να σας πω τα πράγματα που έχω κάνει για να να μείνω σε μία κατάσταση ευχαρίστησης», πρόσθεσε.

https://twitter.com/kanyewest/status/1022952669906796545

Στη συνέχεια, ο Kanye West παρέθεσε ορισμένες συμβουλές στους 27,9 εκατομμύρια χρήστες που τον ακολουθούν στο Twitter.

Το πρώτο μέρος των συμβουλών, σύμφωνα με τον 41χρονο ράπερ, για το «πώς να ΜΗΝ αυτοκτονήσεις» είναι «να αποφεύγετε να βρίσκεστε γύρω σε ανθρώπους που σας κάνουν να θέλετε να αυτοκτονήσετε».

https://twitter.com/kanyewest/status/1022952843563556864

Ωστόσο, ο Kanye West έμεινε στο πρώτο μέρος και προς το παρόν, δεν έχει μοιραστεί με το κοινό τις υπόλοιπες συμβουλές του.

Τον προηγούμενο μήνα, εκμυστηρεύθηκε κατά τη διάρκεια μίας ραδιοφωνικής συνέντευξης ότι έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή. «Δεν είναι αναπηρία, είναι υπερδύναμη», είχε σχολιάσει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας