Ανεπεξέργαστοι, παράξενοι και ακαταλαβίστικοι είναι οι στίχοι στο νέο τραγούδι του Kanye West.

Ύστερα από το θόρυβο που προξένησε τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο με τις πολιτικές τοποθετήσεις του, ο Kanye West παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι μετά από αρκετό καιρό, συγκεκριμένα δύο χρόνια μετά το πολυσυζητημένο άλμπουμ «The Life of Pablo».

Το «Lift Yourself» είναι διαθέσιμο για streaming στην ιστοσελίδα του Αμερικανού ράπερ.

Μουσικά, στο τραγούδι αναγνωρίζουμε τον κλασικό Kanye West, με δείγματα από old-school soul που έχουν αποκτήσει νέα πνοή και ορισμένα καινούρια beaets.

Στιχουργικά, ωστόσο, το «Lift Yourself» απομακρύνεται αρκετά από τον ράπερ και μουσικό παραγωγό που έχει βραβευθεί με 21 βραβεία Grammy και αποτελεί ένας από τους κορυφαίους πολυνίκεις της διοργάνωσης.

Οι στίχοι του «Lift Yourself» είναι αρκετά ανεπεξέργαστοι, πραγματικά παράξενοι και ιδιαίτερα ακαταλαβίστικοι, αφού αποτελούνται από ανύπαρκτες λέξεις που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα:

Poopedy scoop. Woopie de poop de scoop. Poop Poop, whoop. de scoop de woop. De whoopedy poopedy, scoopedy. De scoop de poop.

Το τραγούδι θυμίζει σαν ύφος περισσότερο το άλμπουμ «The College Dropout» του 2004 ή το «Yeezus» το 2013, αλλά οι στίχοι του είναι προφανώς παράλογοι.

Εκτός από το «Lift Yourself» που μπορεί θεωρηθεί περισσότερο τρολ παρά πραγματικό γεγονός, ο Kanye West παρουσίασε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Λος Άντζελες ένα κανονικό τραγούδι που ονομάζεται «Ye Vs The People» με τη συμμετοχή του Τ.Ι.

Αυτή τη φορά, οι στίχοι αναφέρονται στα περιβόητα σχόλια του Kanye West με τα οποία εξέφρασε την υποστήριξή του στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Donald Trump, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις και… μαζικά unfollow στο Twitter από τους υπόλοιπους αστέρες της μουσικής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας