Η οικογένεια του Kanye West και της Kim Kardashian μεγαλώνει.

Ο Kanye West και η Kim Kardashian πρόκειται να γίνουν γονείς για τρίτη φορά στη ζωή τους, μέσω παρένθετης μητέρας, όπως επιβεβαιώνει το «People».

Η γυναίκα που προσέλαβε το ζεύγος για να κυοφορήσει το παιδί τους είναι πράγματι έγκυος και η North με τον Saint θα αποκτήσουν παρέα.

Η Kris Jenner, κρύβοντας την ταυτότητά της ως «ανώνυμη πηγή», σχολίασε στο περιοδικό ότι «όλη η οικογένεια “πετάει” έως το φεγγάρι. Η Kim αναζητούσε την παρένθετη μητέρα για μήνες, έως ότου πρόσφατα βρήκε την τέλεια υποψήφια».

«Δεδομένου των φόβων για την υγεία της στο παρελθόν, η Kim αισθάνθηκε την ανάγκη να προσλάβει ένα γραφείο παρένθετης μητρότητας που βοήθησε υπηρετώντας ως σύνδεσμος για την εξεύρεση μίας υγιούς γυναίκας που θα ήταν μία σπουδαία επιλογή παρένθετης μητέρας για εκείνη και τον Kanye. Και οι δύο έχουν εμπλακεί πάρα πολύ στη διαδικασία», λέει.

Η «πηγή» συνεχίζει: «Θέλουν τα πάντα να είναι τέλεια και για το μωρό να είναι εξαιρετικά υγιές. Δε θέλουν καθόλου επιπλοκές και η Kim παρέχει [στην παρένθετη μητέρα] ένα ιδανικό πρόγραμμα διατροφής και δίαιτα, έτσι ώστε όλοι να ξέρουν τι καταναλώνει το μωρό πριν γεννηθεί».

Η γέννηση του βρέφους υπολογίζεται για τον Ιανουάριο.

Δείτε επίσης: Ο Kanye West αποχωρεί το Tidal,
υποστηρίζοντας ότι του χρωστά 3 εκ. δολάρια

JAY-Z - Kanye West - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας