Πέντε και χρόνια μετά το  “Imma let you finish” στα VMAs το 2009 ο πάγος ανάμεσα στον Kanye West και την Taylor Swift έσπασε και οι δύο τους δουλεύουν μαζί σε νέα μουσική.

Έχουν περάσει περισσότερα από πέντε χρόνια από τότε που Kanye West διακοπεί τη Taylor Swift στα VMAs το 2009, δίνοντάς μας την αθάνατη φράση “Imma let you finish” και μια βροχή με mame διασκεδαστικά μέχρι σήμερα. Οι δύο τους όπως φαίνεται τα βρήκαν ξανά στα Grammys και μάλιστα για τα καλά. Kanye και Taylor είναι έτοιμοι να συνεργαστούν και μαζί για δημιουργήσουν νέα μουσική!

tumblr_mh5n51bRHi1qivoo8o1_500

Να επιβεβαιώσει την είδηση ήταν ο ίδιος ράπερ και παραγωγός κατά τη διάρκεια της εκπομπής On Air With Ryan Seacrest, ο Kanye είπε:

«Θέλει να πάει στο στούντιο μαζί μου και θα το κάνω με ευχαρίστηση. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πάω στο στούντιο και να συνεργαστώ με κάθε καλλιτέχνη που έχει μια πρωτότυπη άποψη, μια προοπτική και μια σταθερή βάση οπαδών. »

Και συνέχισε:

«Δεν κάνω διακρίσεις, δεν βάζω κανένα στοίχημα, όταν πρόκειται για μουσική. Δεν με νοιάζει πόσα βραβεία Grammy έχει κερδίσει ή πόσα αντίτυπα έχει πουλήσει»

Δυστυχώς ο Kanye δεν έδωσε  περισσότερες πληροφορίες και δεν ξέρουμε για την ώρα πότε μπορούμε να ακούσουμε τους καρπούς της συνεργασίας  τους. Αναμένουμε λοιπόν…

 

Αφήστε το σχόλιό σας