Τίποτα δε βάζει φρένο στον Kanye West, ακόμη και μετά το πολύκροτο «Famous».

Σε ησυχία δεν μπορεί να κάτσει ο Kanye West, ζώντας τη δική του (μουσική) «ζωή του Pablo».

Αφού γίναμε μάρτυρες ενός ατελείωτου ομηρικού έπους όσον αφορά το πολύκροτο «Famous», την αναφορά στην Taylor Swift και όσα ακολούθησαν με το τρίγωνο West – Swift – Kardashian, ήρθε το video του τραγουδιού για να τα ισοπεδώσει όλα!

Μερικές από τις διασημότερες προσωπικότητες του τελευταίου καιρού (από το ίδιο το ζεύγος West – Kardashian, την Taylor Swift, τη Rihanna έως τον… υποψήφιο πλανητάρχη Donald Trump και τον τέως George Bush) κοιμήθηκαν απροκάλυπτα γυμνοί στο ίδιο «κρεβάτι» και τα σχόλια δε σταμάτησαν να πέφτουν «βροχή».

Ο πίνακας ζωγραφικής «Sleep» του ρεαλιστή Vincent Desiderio ήταν αυτός που έδωσε έμπνευση στον Yeezy για το συγκεκριμένο video, ενώ οι συμμετέχοντες ήταν κέρινα ομοιώματα των αληθινών ατόμων.

Το «Fade» συνεχίζει τις προκλήσεις

Κατά τη διάρκεια των MTV VMA 2016, που έλαβαν χώρα στις 28 Αυγούστου, ο Kanye West παρουσίασε σε αποκλειστικότητα το video clip του «Fade», ενός ακόμα single από το νέο του άλμπουμ «The Life Of Pablo».

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Teyana Taylor δίνει ένα καυτό χορευτικό ρεσιτάλ προτού βρεθεί στενότερα με τον αθλητή σύζυγό της Iman Shumpert.

Παρομοίως, το video clip του «Fade» είναι εμπνευσμένο από τη σκηνή της οντισιόν στην κινηματογραφική ταινία «Flashdance» (1983).

Το «Fade» δημοσιεύθηκε και σε μία επιπλέον έκδοση που δε θεωρείται «explicit» :

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας