Μία εύστοχη ερώτηση έφερε τον Kanye West σε δύσκολη θέση μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Kanye West ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, το βράδυ της Πέμπτης 9 Αυγούστου, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που είχε διάρκεια 21 λεπτά, ο Αμερικανός ράπερ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κριτική που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του, για το πάθος του για τη μουσική και τη μόδα, αλλά και για την ψυχική υγεία, καθότι ο ίδιος έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανε ο Jimmy Kimmel στον Kanye West, αφορούσαν τη στήριξη του 41χρονου καλλιτέχνη και επιχειρηματία προς το πρόσωπο του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Donald Trump.

«Σαν μουσικός, Αφροαμερικανός, ένας τύπος έξω στο Χόλιγουντ και όλα αυτά τα διάφορα, όλοι γύρω μου προσπάθησαν να διαλέξουν εκείνοι για εμένα το δικό μου υποψήφιο (για Πρόεδρο των ΗΠΑ)», απάντησε.

«Μετά μου έλεγαν ότι κάθε φορά που λέω ότι μου άρεσε ο Trump, δε θα μπορούσα να το πω δυνατά επειδή η καριέρα μου θα τελείωνε, θα με έδιωχναν από την κοινότητα των μαύρων, επειδή οι μαύροι υποτίθεται ότι έχουν μονολιθική σκέψη, μπορούμε να είμαστε μόνο δημοκράτες», συνέχισε ο σύζυγος της Kim Kardashian.

Kanye West - Hit Channel

Ο Kanye West ανέφερε ότι δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του προς τον Donald Trump λίγο πριν νοσηλευθεί, εξαιτίας της κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει η ψυχική υγεία του. Όπως, σχολίασε, όταν βγήκε από την κλινική δεν είχε δύναμη να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις.

«Μου πήρε ενάμιση χρόνο για να έχω την εμπιστοσύνη να υψώσω φωνή και να αναλάβω δράση ανεξάρτητα από τις συνέπειες», αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα του «Jimmy Kimmel Live!».

«Οι φιλελεύθεροι δεν μπορούν να με φοβερίσουν, οι ειδήσεις δεν μπορούν να με φοβερίσουν, η hip-hop κοινότητα δεν μπορεί να με φοβερίσει», υπογράμμισε. «Επειδή σε αυτό το σημείο, εάν φοβηθώ να είμαι εγώ, δεν είμαι πλέον ο ‘Ye. Αυτό κάνει τον ‘Ye. Στην πραγματικότητα, το απολαμβάνω αρκετά ο κόσμος θυμώνει μαζί μου για συγκεκριμένα πράγματα.»

Αμέσως μετά, ο Jimmy Kimmel έκανε την ερώτηση που άφησε κυριολεκτικά άφωνο τον Kanye West.

«Είπες τόσο περίφημα και τόσο δυνατά ότι ο George Bush δεν ενδιαφέρεται για τους μαύρους ανθρώπους. Με κάνει να αναρωτιέμαι τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ενδιαφέρεται καθόλου ο Donald Trump ή οποιοσδήποτε άλλος;»

Ο Kanye West παρέμεινε σκεπτικός και σε κατάσταση αμηχανίας, χωρίς να μιλάει, όμως ο Jimmy Kimmel τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας