Με τριπλό χτύπημα επανέρχεται στη δράση ο Kanye West.

Ο Kanye West ανακοίνωσε τη δισκογραφική επιστροφή του.

Ο Αμερικανός ράπερ επέστρεψε στο Twitter μετά από έντεκα μήνες απουσίας και ανάμεσα στις πολλές συμβουλές ζωής που μοιράστηκε με τους ακολούθους του και κυρίως με όσους ασχολούνται με δημιουργικά πεδία, επιφύλασσε και μία απρόσμενη είδηση.

Δύο χρόνια μετά το πολυσυζητημένο δίσκο «The Life of Pablo» που με τα τραγούδια και τα video clip του προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων εντός και εκτός της μουσικής βιομηχανίας, ο «Yeezus» επιστρέφει με τριπλό χτύπημα.

Σημειωτέον, το «The Life of Pablo» κοσμούσαν οι συμμετοχές από τους Rihanna, Chris Brown και Frank Ocean. Ήταν το έβδομο συνεχόμενο άλμπουμ του Kanye West που ανέβηκε στο Νο1 των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ μαζί με τα τραγούδια του προτάθηκε για πέντε βραβεία Grammy.

Τώρα, ο Kanye West ανακοίνωσε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter ότι έχει έτοιμα δύο άλμπουμ, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο.

Το πρώτο θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουνίου και θα περιέχει εφτά τραγούδια.

Το δεύτερο θα είναι μία συνεργατική προσπάθεια με τον Kid Cudi και θα είναι διαθέσιμο από τις 8 Ιουνίου.

Το δίδυμο έχει δουλέψει μαζί σε αρκετές περιπτώσεις κατά το παρελθόν και από εδώ και στο εξής θα συνεργάζονται ως γκρουπ υπό την επωνυμία Kids See Ghost.

Όλες οι αποκαλύψεις έγιναν από τον Kanye West στο πλαίσιο των αποσπασμάτων που παρουσίασε στο Twitter από το νέο φιλοσοφικό βιβλίο που έγραψε και ονομάζεται «Break the Simulation».

«Έχω αυτή τη φιλοσοφία – ή ας πούμε ότι είναι απλώς μία ιδέα γιατί μερικές φορές η φιλοσοφία ακούγεται υπερβολικά βαριά», σχολίασε στο «Hollywood Reporter».

«Έχω μία ιδέα για τις φωτογραφίες και είμαι αναποφάσιστος γι’ αυτές, για τους ανθρώπους που έχουν εμμονή με τις φωτογραφίες, επειδή σε βγάζει από το τώρα και σε μεταφέρει στο παρελθόν ή σε μεταφέρει στο μέλλον», εξήγησε.

Αφήστε το σχόλιό σας