Η σύγκρουση μεγατόνων αναβάλλεται. Ο Kanye West μπαίνει ανάμεσα στον Drake και στον Pusha T για να ενεργήσει ως ειρηνοποιός.

Οι τελευταίες ημέρες στη hip – hop μουσική είχαν πολλές αναταραχές, με επίκεντρο το τρίγωνο Drake, Pusha T και Kanye West.

Η κόντρα του Drake με τον Pusha T και τα πυρά που εξαπέλυσε ταυτόχρονα εναντίον του Kanye West μέσα από το τραγούδι «Duppy Freestyle», σχολιάστηκε έντονα από τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Pusha T απάντησε με το «The Story Of Adidon», ένα diss διάρκειας τριών λεπτών που έβαλε στο στόχαστρο την προσωπική ζωή του Drake, την οικογένεια και τους φίλους του.

Πολύς κόσμος περίμενε να δει ποια θα είναι η αντίδραση του Kanye West και τι θα απαντούσε σε όσα του καταλόγισε ο Drake. Ο 40χρονος ράπερ δε δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει όλη αυτή τη διαμάχη, τη στιγμή που μόλις κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Ye».

Ο Kanye West μοιράστηκε όμως τις σκέψεις του γι’ αυτό το ζήτημα με μία ανάρτηση που έκανε στο Twitter το πρωί του Σαββάτου 2 Ιουνίου.

«Δεν προτιμούσα ποτέ την κόντρα, προτιμώ την αγάπη», διευκρίνισε.

«Τα όρια ξεπεράστηκαν και δεν είναι καλό για κανέναν. Οπότε αυτό έχει τελειώσει τώρα», έγραψε ενεργώντας ως ειρηνοποιός για να βάλει μία τελεία σε μία σύγκρουση που μέτρησε πολλά επεισόδια μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, με εκατέρωθεν βολές από τον Drake και τον Pusha T.

 

Αφήστε το σχόλιό σας