Τον Donald Trump υποστηρίζει ξανά ο Kanye West και η μουσική βιομηχανία αντιδρά με… μαζικά unfollow στο Twitter.

Ο Kanye West απέτισε τιμή στον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump γράφοντας ότι τον «αγαπά» και τον θεωρεί «αδελφό» του, ένα μήνυμα για το οποίο ο άμεσα ενδιαφερόμενος τον ευχαρίστησε θερμά.

«Δεν είστε υποχρεωμένοι να συμφωνείτε με τον Trump, όμως το πλήθος δεν μπορεί να με εμποδίζει να τον αγαπώ», έγραψε στο Twitter την Τετάρτη, 25 Απριλίου.

«Είμαστε και οι δύο δράκοι ενέργειας. Είναι αδελφός μου. Αγαπάω τους πάντες. Δε συμφωνώ με ό,τι κάνει. Αυτό μας κάνει άτομα. Και έχουμε το δικαίωμα της ανεξάρτητης σκέψης», συνέχισε.

https://twitter.com/kanyewest/status/989179757651574784

«Ευχαριστώ Kanye, πολύ cool!», του απάντησε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω του δικού του λογαριασμού στο Twitter.

O Αμερικανός ράπερ που έχει τιμηθεί με 21 βραβεία Grammy είχε ήδη εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον Donald Trump, κυρίως κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας λίγο μετά τις προεδρικές εκλογές του 2016, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν τον ψήφισε.

Μερικές εβδομάδες αργότερα, είχε εμφανιστεί στο πλευρό του εκλεγμένου προέδρου στην αίθουσα υποδοχής του Πύργου Trump, στη Νέα Υόρκη, αφότου είχε μία συνομιλία μαζί του.

Η δημόσια υποστήριξη του Kanye West στον Donald Trump δημιούργησε πολύ θόρυβο και έγινε θέμα συζήτησης.

Εκτός αυτών, πολλές διάσημες προσωπικότητες και αστέρες της μουσικής που ακολουθούσαν στο Twitter τον 40χρονο ράπερ, σταμάτησαν να τον ακολουθούν. Μεταξύ αυτών είναι ο Justin Bieber, η Rihanna, η Katy Perry, η Ariana GrandeKendrick Lamar, η Nicki Minaj, ο The Weeknd, ο Harry Styles και άλλοι.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας