Σε δημιουργικό πυρετό βρίσκεται ο Kanye West.

Τους μήνες Μάιο – Ιούνιο, ο Kanye West κυκλοφόρησε πέντε άλμπουμ σε πέντε εβδομάδες, το δικό του και άλλων καλλιτεχνών.

Ο Αμερικανός ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοίνωσε ότι θέλει να δημιουργήσει «52 άλμπουμ σε 52 εβδομάδες».

Στις αρχές Ιουνίου κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του με τίτλο «ye», το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνεισφορές από τον Kevin Parker των Tame Impala, τον PARTYNEXTDOOR και τον CyHi The Prynce.

Σε συζήτηση για το podcast του κριτικού μουσικής και αρθρογράφου των «The New York Times», Jon Caramanica, o Kanye West δήλωσε ότι θέλει να κυκλοφορήσει περισσότερα έργα.

«Μου είπε σε ένα σημείο ότι θέλει να κάνει 52 δίσκους σε 52 εβδομάδες», ανέφερε ο δημοσιογράφος. «Μπορείτε να τον ακούσετε να το λέει στο σημείο 48:30 της συνέντευξης», έγραψε.

Δεν είναι σαφές πόσο σοβαρός είναι ο ισχυρισμός του Kanye West ή αν θα είναι δικά του άλμπουμ ή δισκογραφικές δουλειές όπου θα αναλάβει την παραγωγή, όπως το «Daytona» του Pusha-T που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα και τα άλμπουμ των Nas, Teyana Taylor και τη συνεργατική προσπάθεια με τον Kid Cudi στο «Kid See Ghosts».

O Jon Caramanica πέρασε τρεις ημέρες με τον Kanye West για να παρουσιάσει ένα σε βάθος προφίλ του και για ένα Q&A στο podcast των «The New York Times»,

«Είπε ότι θέλει να αγοράσει έκταση στο Wyoming και ότι θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο εκεί», σχολίασε ο Caramanica.

 

Αφήστε το σχόλιό σας