Οι φήμες για το νέο άλμπουμ του Kanye West συνεχίζονται και μεταξύ αυτών υπάρχει μια που είναι πραγματικά αδύνατο να αγνοήσει κανείς. Ο διάσημος rapper φαίνεται πως ηχογραφεί νέα μουσική μαζί με τον Paul McCartney!

Σύμφωνα με το Page Six, οι δύο θα εργάζονται μαζί σε πολλά κομμάτια που θα μπορούσαν να μπουν σε ένα άλμπουμ. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει ήδη ο τίτλος ενός τραγουδιού “Piss on My Grave” (τίτλος που θα έφερνε σε αμηχανία τη σύζηγο του Kanye, Kim Kardashian).

Μερικές πηγές έχουν επιβεβαιώσει στο Billboard πως οι δύο τους δουλεύουν πάνω σε νέα τραγούδια και συνεργασίες που γίνονται με τον πρώην Beatles μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στο διάδοχο του «Yeezus«, που λογικά θα πρέπει να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Εν ολίγοις, αν οι φήμες είναι αληθινές, μπορεί σύντομα να ακούσουμε τα νέα τραγούδια που ο Kanye West και ο Paul McCartney ηχογραφούν! Μένει να δούμε το πως και το πότε.

Φυσικά, ελπίζουμε να ακούσουμε το συντομότερο τους καρπούς αυτής της περίεργης συνεργασίας. Στοιχηματίζουμε πως μπορεί να καταλήξει σε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον;

Αφήστε το σχόλιό σας