Ο Kanye West εισήχθη σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ για να κάνει μια επείγουσα για μια μαγνητική τομογραφία την Τετάρτη, όπως αναφέρει το Woman’s Day magazine.

Η 37χρονος rapper έπασχε από μια ημικρανία, όταν οδηγήθηκε στο Epworth Hospital στη Μελβούρνη υπό μεγάλη ασφάλεια.

Ένας μάρτυρας, η Loraine Kelly, δήλωσε στο περιοδικό ότι ήταν με την κόρη της στο νοσοκομείο που βρισκόταν για μαγνητική τομογραφία, όταν ο West εισήλθε σε ένα φορείο. Είπε πως ο διάσημος rapper είχε μέρος του προσώπου του καλυμμένο καθώς εισαγόταν από την πίσω είσοδο του νοσοκομείου ενώ οι ασθενείς κλήθηκαν να εγκαταλείψουν.

«Όλοι τους μεταφέρθηκε από την αναμονή και τα ιατρεία. Ήμασταν οι μόνοι που έμειναν εκτός από τους γιατρούς και νοσηλευτές – δεν θα μπορούσαμε να φύγουμε αφού η μαγνητική τομογραφία δεν είχε τελειώσει », δήλωσε η Kelly.

«Το επόμενο πράγμα που ξέραμε, ο Kanye ήταν στο φορείο περιτριγυρισμένος από την ασφάλεια. Είχε τη μία πλευρά του προσώπου του, καλυμμένη με κάτι άσπρο. Ξέραμε και οι δύο ότι ήταν αυτός, επειδή βλέπαμε τη φωτογραφία του στην εφημερίδα κάθε μέρα και ήμασταν συγκλονισμένοι γιατί φαινόταν τόσο σοβαρό

Ο West βρίσκεται στην Αυστραλία για το Yeezus tour. Τραγούδησε στο Rod Laver Arena το βράδυ μετά το περιστατικό αφού βγήκε από το νοσοκομείο. Ο Kanye West έχει τρεις ακόμα συναυλίες στην Αυστραλία, στο Σίδνεϊ και στο Μπρίσμπεϊν.

Πάντως ο εκπρόσωπος του West και το νοσοκομείο ακόμη δεν έχουν σχολιάσει το περιστατικό.

Αφήστε το σχόλιό σας