Μία μέρα πριν την γιορτή των ερωτευμένων στις 14 Φλεβάρη, είδα το τελευταίο επεισόδιο της πιο γλυκιάς μίνι σειράς από τη Lacta, Κάνε το βήμα και με έβαλε σε σκέψεις.

Από την Ηρώ Τζημίκα

Καταρχάς η σειρά ξεκίνησε πριν από περίπου ένα μήνα και το κάθε ένα επεισόδιο έβγαινε τις Παρασκευές και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Τελικά τι ερωτευόμαστε; Την εμφάνιση; Την προσωπικότητα; Τον άνθρωπο; Τα μάτια ή ακόμα και την φωνή;

Μερικές ερωτήσεις που μας απαντά η Lacta μέσα από αυτή τη σειρά. Καθώς την έβλεπα  νόμιζα ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε εμένα. Αλλωστε ποια δεν θα ήθελε έναν Κωστή; Να καταλάβει τι χάνει και να έρθει έστω και την τελευταία στιγμή; (Αν δείτε τη σειρά θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ) Ειδικά μετά από πρώτο βήμα που το έκανε η Μυρσίνη μέσω της σοκολάτας με το κρυφό μήνυμα!

Λοιπόν, θέλω να δείτε τη σειρά και να καταλάβετε ότι δεν τρέχει κάτι αν κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα. Ίσα, ίσα μπορεί να είναι ότι πιο έξυπνο υπάρχει κι εσείς τα αγόρια μην είστε προκατειλημμένοι! Κορίτσια, μη τα περιμένετε όλα από τους άντρες, αν κι είναι το σωστό, ίσως επειδή φοβόμαστε εμείς και μας κρατάει πίσω ο εγωισμός μας, πολλές φορές χάνουμε αυτό που θέλουμε τόσο πολύ και δεν το αρχίζουμε κι εμείς. Μη φοβάστε να δείχνετε τα συναισθήματα σας, μη φοβάστε να ζήσετε και μη καταπιέζετε φυσικά τον εαυτό σας. Οι περισσότεροι που μπλέκουμε είναι μπούφοι (!!) κι ίσως αργήσουν να το καταλάβουν! Οπότε, αυτό το video ελπίζω να το δουν πολλοί εκεί έξω! Σε όλους τους μπούφους λοιπόν, ξέρουν αυτοί! :)

Λίγο πριν τη γιορτή των ερωτευμένων, βλέποντάς το, μακάρι κάτι να αλλάξει μέσα μας. Ας μάθουμε να ζούμε το τώρα και ας μάθουμε να μη μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Ας κάνουμε αυτό που εμείς νιώθουμε σωστό κι αυτό που λέει η καρδιά μας. (Τις περισσότερες φορές δεν είναι λάθος!) Κι αν είναι, εμείς το επιλέξαμε. Θα πέσουμε αλλά θα σηκωθούμε. Μη κολλάτε σε μικροπράγματα γιατί η ζωή είναι μικρή κι οι στιγμές λίγες!

«Κάνε απόψε ένα βήμα, έλα λίγο πιο κοντά. Οι καρδιές μας είναι κρίμα να χτυπάνε χωριστά. Ξεκίνα, στείλε μου σήμα, κάνε τώρα το βήμα, έλα πιο κοντά…» 

Η.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς:

Λίγα λόγια την υπόθεση:

Η Μυρτώ Κοντοβά (“Υπέροχα Πλάσματα”, “Μίλα μου Βρώμικα”) υπογράφει το σενάριο μιας ακόμα ιστορίας που εξελίσσεται σε αγαπημένες γωνιές της Αθήνας, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρήστος Νικολέρης (“Άγρια Παιδιά”). Στους βασικούς ρόλους οι Σταύρος Σβήγκος, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Χρήστος Κοντογεώργης, Αναστασία Παντούση και Άννα Μαρία Βέλλη.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Κωστής έχει μόλις κάνει το πρώτο του μεγάλο επαγγελματικό βήμα, ανοίγοντας με τον κολλητό του τον Θάνο, το δικό τους Barber Shop, στην καρδιά της Αθήνας. Κάθε βράδυ, μια γυναικεία φωνή γεμίζει τη γειτονιά με μια γλυκιά μελωδία. Ο Κωστής ονειρεύεται πως αυτή η φωνή είναι της Άννας, της όμορφης γειτόνισσας από τη διπλανή πολυκατοικία. Ώσπου μια μέρα, βρίσκει στην πόρτα του μια Lacta με ένα κρυμμένο μήνυμα, που οδηγεί στην παρτιτούρα με τις νότες της μελωδίας! Ποια είναι η άγνωστη αποστολέας; Ο Κωστής ζητά από τον Θάνο και τη Μυρσίνη, την υπάλληλό τους, να τον βοηθήσουν να την ανακαλύψει…

Και κάπως έτσι, μια γλυκιά ιστορία ξεκινά, με αφετηρία τα “Lacta Messages”. Τη νέα, πρωτοποριακή πλατφόρμα επικοινωνίας της Lacta, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να “σκανάρουν” με το κινητό τους το μοναδικό QR-Code που υπάρχει πάνω σε κάθε νέα συσκευασία Lacta 85g και να κρύψουν ένα μήνυμα σε αυτήν. Στη συνέχεια, χαρίζοντας τη σοκολάτα σε κάποιον, αυτός μπορεί να διαβάσει το μήνυμα με το κινητό ή τον υπολογιστή του και να απαντήσει, ξεκινώντας μία συνομιλία και, γιατί όχι, και μια ιστορία αγάπης.

Το “Κάνε το Βήμα” έρχεται για να σε κάνει να χαμογελάσεις, να συγκινηθείς, και να σε εμπνεύσει να κάνεις το δικό σου βήμα.

Αφήστε το σχόλιό σας