Το νέο αστέρι της ελληνικής pop σκηνής, η Τάνια Μπρεάζου, κυκλοφορεί το νέο της single κι είναι άκρως καλοκαιρινό…

Η Τάνια, sexy κι άκρως καλοκαιρινή, θέλει να μας παρασύρει με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα κι αυτός, δεν είναι άλλος από το τραγούδι και τη μουσική σε συνδυασμό με την υπέροχη φωνή της.

Τον περασμένο Οκτώβριο μπήκε στη δισκογραφία με το τραγούδι «Ο κόσμος μου» που θα λέγαμε περιέγραφε την περίοδο που ξεκινούσε αργά και σταθερά τα πρώτα της βήματα. Τώρα και αρκετούς μήνες μετά το πρώτο της τραγούδι, έχει μεγαλώσει κι έχει ωριμάσει αρκετά φωνητικά και φυσικά έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες από τη συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά και την Παόλα στο Κέντρο Αθηνών, άσχετα που είναι 19 χρονών.

Η νεαρή τραγουδίστρια για πρώτη φορά συνεργάζεται με το nο1 urban pop συγκρότημα, τους REC και μαζί παρουσιάζουν μία ακόμα επιτυχία του φετινού καλοκαιριού. Το «Κάνε Μία Τρέλα» είναι σε μουσική Άρη Λουμάκη και στίχους του ίδιου και του Mike Βασιλειάδη.

Επίσης το τραγούδι περιλαμβάνεται στην ολοκαίνουργια συλλογή «Θάλασσα 2017» που κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία από τη Feelgood Records.

«Στο κορμί μου μία ανάγκη νιώθω θέλω ξανά να σε δω. Όσα λάθη μας χωρίσαν, επιλέγω να τα προσπερνώ… Χτύπους καρδιάς θα μετρήσω και πάλι, αυτή θα νικά το μυαλό. Μόνο η σκέψη η δική σου μ’ορίζει. Ξέρω τι θέλω, σε θέλω και πάλι εδώ…

Κάνε μία ακόμη τρέλα, κάνε στο κορμί μου κόλπα. Βάλε φαντασία κι έλα, θα’χω το κλειδί στην πόρτα…»

Αφήστε το σχόλιό σας