Άλλη μία περιπέτεια για τον G-Eazy.

Λίγο μετά το χωρισμό του με την Halsey και τις φήμες ότι είχε απιστήσει μέσα στη σχέση τους, ο G-Eazy αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή του ως επικεφαλής στο «Calgary’s Cowboys Music Festival» του Καναδά, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή της,

Ενώ η αρχική πληροφορία που δόθηκε στη δημοσιότητα ήταν ότι η συναυλία ματαιώθηκε λόγω «προσωπικών προβλημάτων», τελικά γίνεται γνωστό ότι οι αρχές του Καναδά απαγόρευσαν στον Αμερικανό ράπερ να εισέλθει στη χώρα.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης, ανέφεραν ότι ο G-Eazy δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» εξαιτίας λόγων που είναι πέρα από το δικό τους έλεγχο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία για την οποία οι αρχές του Καναδά απαγόρευσαν στον 29χρονο την παραμονή στη χώρα αμέσως μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Calgary, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και στην οποία έλαβε χώρα το φεστιβάλ.

Στις αρχές Μαΐου, ο G-Eazy είχε συλληφθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας για κατοχή κοκαΐνης και επειδή γρονθοκόπησε έναν σεκιούριτι μέσα σε ένα club της πόλης, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει την περιοδεία του.

Σε εκείνο το περιστατικό μαζί με τον G-Eazy ήταν τόσο η Halsey, με την οποία δεν είχε χωρίσει ακόμα, όσο και ο Sean Kingston.

 

Αφήστε το σχόλιό σας