Το «Kamerav», είναι ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι του New Gypsy συγκροτήματος !Deladap από την Βιέννη, με την συμμετοχή του μοναδικού Βούλγαρου Jony Iliev στα φωνητικά, της Jazz φωνής των Βαλκανίων, όπως αποκαλείται. Πρόκειται για ένα Gypsy Balkan τραγούδι, που παίρνει έναν πιο ethnic χαρακτήρα μέσα από το remix της Dj Spery που δίνει στο κομμάτι ρυθμούς που θυμίζουν αργό Moombahton! Το τραγούδι ηχογραφήθηκε το 2009 και το remix ετοιμάστηκε τον Ιούνιο του 2012 από την Dj Spery και τον Ikee Papadimitriou, στην παραγωγή.

O Stani Vana, παραγωγός των !Deladap, ονόμασε το τραγούδι Kamerav που σημαίνει «Υπόσχεση» στην γλώσσα των Τσιγγάνων της Βουλγαρίας.

 

H Dj Spery επελέχθει να ανοίξει τη συναυλία του Goran Bregovic στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 30 Ιουνίου. Στη συνέχεια ακολουθεί tour σε διάφορα clubs της Μεσογείου. Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουλίου θα εμφανιστεί στο «Le cinema» στη Ρόδο. Ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν ημερομηνίες με τις επόμενες εμφανίσεις της σε Κω, Μυτιλήνη, Αλικαρνασσό, Βαρκελώνη κ.α. μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη που θα παίξει στο Παρίσι.

 

Ακούστε το τραγούδι:

Αφήστε το σχόλιό σας