Πότε ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων για τις συναυλίες των Kaleo στην Ελλάδα; Μάθετε κάθε λεπτομέρεια.

Οι Kaleo για πρώτη φορά στη χώρα μας!

Στα μέσα του καλοκαιριού οι πιο «καυτές» συναυλίες θα είναι σίγουρα αυτές των Kaleo τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στο «Piraeus 117 Academy» και την επόμενη, Τρίτη 25 Ιουλίου, στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Από την ευλογημένη γη της Ισλανδίας έρχονται οι Kaleo, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και πλέον δημοφιλή ροκ συγκροτήματα  που ξεπήδησε τα τελευταία χρόνια στη μουσική βιομηχανία. Το 2012 συναντήθηκε μια παρέα φίλων λίγο έξω από το Ρέικιαβικ και με προεξάρχοντα τον JJ Julius Son ιδρύθηκαν οι Kaleo (μία ονομασία που σημαίνει «ο ήχος» στα χαβανέζικα).

Μετά από μια σειρά πολυσυζητημένων εμφανίσεων στην πατρίδα τους το 2015 μετακομίζουν στο Austin του Texas βάζοντας πλώρη για την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου με τίτλο «Α/Β».

Διαβάστε ακόμα:
Οι Kaleo αποβιβάζονται στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

Kaleo (band) - Hit Channel

Η συμμετοχή στα επίσημα soundtracks των σειρών «Suits» και «Vinyl» εκτοξεύει την φήμη τους, ενώ ραδιοφωνική υστερία ακολούθησε τις ακροάσεις των «Way Down We Go» και «All the Pretty Girls» γιγαντώνοντας την δημοτικότητα τους σε κάθε ραδιόφωνο της χώρας μας, όντας αναπόσπαστο μέρος πια της playlist κάθε ενημερωμένου σταθμού.

Το μουσικό φαινόμενο των Kaleo λοιπόν θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την χώρα μας, στο peak της δημιουργικότητας του, χτίζοντας τη δική μας μουσική ιστορία, σε δύο βραδιές που θέλουμε να μνημονεύουν όσοι παρευρεθούν για χρόνια, επειδή υπήρξαν κομμάτι τους.

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στο «Piraeus 117 Academy» και την Τρίτη 25 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών στην Θεσσαλονίκη.

Kaleo live in Greece (poster) - Hit Channel

Εισιτήρια

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017.

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 26€. Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 28€. Στην τελική φάση της προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30€.

Στο ταμείο θα διατίθενται στα 32€.

Σημεία προπώλησης

  • Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608366
  • Θεσσαλονίκη: Musicland, Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264880
  • Online: www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr

Αφήστε το σχόλιό σας