Νικητής του «Dancing With The Stars» θέλει να αναδειχθεί ο Βαγγέλης Κακουριώτης, όπως εξομολογείται.

O Βαγγέλης Κακουριώτης μιλάει στο περιοδικό «People» για τη συμμετοχή του στο «Dancing With The Stars».

Όπως εξομολογείται, η πιο ωραία Ελληνίδα για εκείνον είναι η παρουσιάστρια του show, η Ευαγγελία Αραβανή, αφού θεωρεί ότι μεταφέρει απίστευτη ενέργεια στο θεατή.

Τον ενδιαφέρει να έχει αυτό το στιλ και η κοπέλα που θα είναι δίπλα του; «Μου αρέσει μια γυναίκα να είναι όμορφη. Η εμφάνισή της αναπόφευκτα είναι αυτή που θα τραβήξει το βλέμμα μου, αλλά αυτό που θα με κερδίσει είναι ο εσωτερικός της κόσμος», απαντά.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ομολογεί ότι στο «Dancing With The Stars» έχει ξεπεράσει τον εαυτό του.

«Ίσως είναι η πρώτη φορά που βιώνω τέτοια πίεση. Πριν πάρω την απόφαση να πάω, το συζήτησα με την εταιρεία μου, την Panik Records, και με προειδοποίησαν ότι είναι ένα πολύ απαιτητικό πρότζεκτ. Ήξεραν, όμως, πως αν πω το “ναι” θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είναι και για καλό σκοπό, για το Make–A–Wish», υπογραμμίζει.

Για να προλάβει τις πρόβες, έχει θυσιάσει το crossfit και το μποξ, δύο μεγάλες αγάπες του.

«Τώρα έχω αφήσει τις προπονήσεις πίσω γιατί δεν προλαβαίνω. Ξεκινάω την πρόβα στις 11:00 το πρωί, διαρκεί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα, γυρίζω στο σπίτι δύο ώρες και φεύγω για τη βραδινή πρόβα. Ακόμα και αυτό το δίωρο της ξεκούρασης για εμένα είναι βασανιστικό γιατί το μυαλό μου είναι εκεί. Όμως είναι μεγάλη εμπειρία. Περιμένω πώς και πώς το Πάσχα για να πάω διακοπές. Θέλω να χαλαρώσω», εξομολογείται.

Η χορογράφος του, Νικολέτα Μαυρίδη, είναι μία νέα φίλη που κέρδισε μέσα από το παιχνίδι: «Η χημεία μεταξύ μας βοηθάει πολύ γιατί η πίεση είναι μεγάλη. Αν δεν υπήρχε αυτή η σχέση μεταξύ μας, δεν νομίζω ότι θα άντεχα», παραδέχεται.

Μετά την αποχώρηση της Άννης Πανταζή, που θεωρούταν φαβορί, κάποιοι έχουν χρίσει εκ των προτέρων νικητή τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

«Στενοχωρήθηκα που έφυγε η Άννη. Δεν το περίμενε κανένας. Στη φάση που είμαστε, όποιος και να έφευγε θα στενοχωριόμασταν. Θέλω πολύ να βγω νικητής, γιατί έχω αφιερωθεί σε αυτό το πρότζεκτ με πολλή όρεξη.»

Αφήστε το σχόλιό σας