Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στη συναυλία της στην Αθήνα.

Μία βραδιά γεμάτη επιτυχίες θα χαρίσει η Καίτη Γαρμπή με μία μοναδική συναυλία.

Με τραγούδια από το προσωπικό της πλούσιο ρεπερτόριο, αλλά και αγαπημένα τραγούδια πολλών δημιουργών, θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, στις 21:00, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, μια από τις πιο καταξιωμένες, εμπορικές και επιτυχημένες εδώ και τρεις δεκαετίες, συναντήθηκε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο προκειμένου να επιλέξουν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει επί σκηνής.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, στη συναυλία που έγινε το 2007, κατά τη διάρκεια της οποίας ηχογραφήθηκε ο διπλός live δίσκος για τα 18 χρόνια της Καίτης στη δισκογραφία.

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και δημοσίευσαν τη φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, αποσπώντας χιλιάδες likes και δεκάδες θετικά σχόλια.

«Εδώ με τον Ποσειδώνα δουλεύουμε το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Παπάγου!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στη λεζάντα. «Πόσα ωραία κι αγαπημένα τραγούδια δικά μου αλλά και άλλων μεγάλων δημιουργών και συναδέλφων είναι γραμμένα μέσα σ’ αυτά τα χαρτιά», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η Καίτη Γαρμπή συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη στο «Ακρωτήρι».

Από τις 11 Αυγούστου μέχρι και τις 25 Αυγούστου, οι εμφανίσεις θα πραγματοποιούνται μόνο κάθε Σάββατο. Από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιούνται και πάλι κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας