Η Καίτη Γαρμπή και ο Γιώργος Σαμπάνης ενώνουν αυτό το φθινόπωρο τις δυνάμεις τους σε μία συνεργασία έκπληξη!

Δεν πρόκειται βέβαια για κάποια συνεργασία επί σκηνής αφού η Καίτη Γαρμπή αυτό το χειμώνα θα βρεθεί πιθανότατα μαζί με το Γιώργο Μαζωνάκη στο «Φωταέριο». Ο λόγος γίνεται φυσικά περί δισκογραφικής σύμπραξης.

Όπως αποκάλυψε αυτοπροσώπως ο Γιώργος Σαμπάνης μέσω των λογαριασμών κοινωνικών δικτύων που διατηρεί, έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του με την Καίτη Γαρμπή, όντας παρόντας στη μεγάλη δισκογραφική της επιστροφή.

Η Καίτη Γαρμπή επανέρχεται δυναμικά στα δισκογραφικά δρώμενα εμπιστευόμενη το ταλαντούχο «νέο αίμα» της ελληνικής μουσικής σκηνής. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία συνεργασία που το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι μεγαλύτερες πρόσφατες επιτυχίες καλλιτεχνών όπως οι 
Γιώργος Μαζωνάκης
, Πάνος Κιάμος, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Πλούταρχος, Νίκος Οικονομόπουλος και πολλών άλλων φέρουν τη συνθετική υπογραφή του Γιώργου Σαμπάνη.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα που άφησε ο τελευταίος προϊδεάζοντας την επερχόμενη καινούρια δημιουργία του.

 

Παρεμπιπτόντως, το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμή που θα βγει στον αέρα άμεσα τιτλοφορείται στην «Στην άδεια σου καρέκλα» και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά την προσεχή Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Προσοχή όμως, δεν πρόκειται για το κομμάτι του Γιώργου Σαμπάνη. Το «Στην άδεια σου καρέκλα» είναι μία δημιουργία των Βασίλη Γαβριηλίδη και Θάνου Παπανικολάου.

Αφήστε το σχόλιό σας