Η Καίτη Γαρμπή κορυφώνει τις προετοιμασίες για την επικείμενη συναυλία της στην Αθήνα.

Μία μοναδική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από την επιτυχημένη καριέρα της, αλλά και άλλων καλλιτεχνών, θα παρουσιάσει η Καίτη Γαρμπή στη συναυλία της στην Αθήνα, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 21:00.

Πλαισιωμένη από ταλαντούχους μουσικούς, η «ντίβα της καρδιάς μας» θα ερμηνεύσει τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο της «Σπάσε Τους Δείκτες» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, καθώς και πολλές από τις διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης μουσικής πορείας της.

Μεταξύ άλλων, στο ρεπερτόριο της βραδιάς που επιμελήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, υπάρχουν και τραγούδια που σπάνια έχει τραγουδήσει σε ζωντανές εμφανίσεις της:

Τα «Ένταλμα Συλλήψεως», «Το Τζίνι» και «Του Φεγγαριού Αναπνοές», καθώς και το «Ελλάδα Χώρα Του Φωτός», με το οποίο εκπροσώπησε τη χώρα μας στην Eurovision του 1993 κατακτώντας την ένατη θέση σε σύνολο 25 χωρών.

Καίτη Γαρμπή - Kaiti Garmpi - Hit Channel

Παράλληλα, με την μοναδική της χροιά, η Καίτη Γαρμπή θα ερμηνεύσει «κλασσικά» τραγούδια σπουδαίων δημιουργών.

Στις επιλογές της συμπεριλαμβάνονται οι Μάνος Χατζιδάκις, Απόστολος Καλδάρας και Γιάννης Σπανός, καθώς και μεγάλες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει καλλιτέχνες όπως οι Χαρούλα Αλεξίου, Στράτος Διονυσίου, Μαρινέλλα, Στέλιος Καζαντζίδης, Βίκυ Μοσχολιού και Τόλης Βοσκόπουλος.

Επίσης, στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, με πασίγνωστα και εκπληκτικά τραγούδια του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας