Ένα ξεχωριστό live με την Καίτη Γαρμπή.

Μία εμφάνιση – έκπληξη στη νυχτερινή Αθήνα θα κάνει η Καίτη Γαρμπή, σχεδόν ένα χρόνο μετά τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού την περσινή σεζόν.

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο πάρτι για τα επτά χρόνια λειτουργίας του «Shamone», στο Γκάζι.

Το live θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες αφότου η Καίτη Γαρμπή κυκλοφόρησε από την Panik Platinum τη  νέα επιτυχία της με την υπογραφή του Φοίβου.

Το «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» οποίο σκαρφάλωσε στο Top 20 του ελληνικού και του μικρού airplay chart από την πρώτη κιόλας εβδομάδα επίσημης κυκλοφορίας, καθώς και στις τάσεις του YouTube όπου έχει ξεπεράσει τις 160.000 προβολές μέσα σε λίγες ημέρες.

Φέτος, η Καίτη Γαρμπή γιορτάζει την παρουσία τριάντα ετών στην ελληνική δικογραφία και ετοιμάζει μία σειρά από εκπλήξεις. Το «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» αποτελεί την πρώτη από αυτές.

Το special live στο «Shamone» θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 22:00 και ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στους θαυμαστές της.

Η «ντίβα της καρδιάς μας» θα ερμηνεύσει τα επιτυχημένα και διαχρονικά τραγούδια της, το ολοκαίνουργιο «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», καθώς και άλλα αγαπημένα κομμάτια, παρασύροντας το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει.

 

Γράψτε το σχόλιό σας